Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 04/08: Ίσως σου δοθεί βήμα για να εκφράσεις τις απόψεις σου

Ζώδια - Tοξότης: Ο Ποσειδώνας στον 4ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί στο να εξωραΐσεις τον χώρο σου αλλά και να ονειρευτείς έναν «παραδεισένιο» κόσμο.

Ημερήσιες Προβλέψεις 03/08
Η Δήμητρα στο Λέοντα σηματοδοτεί επαφές και μετακινήσεις, που πέρα από τον ψυχαγωγικό τους χαρακτήρα θα βελτιώσουν θεαματικά.
astrology.gr
1'

Η Δήμητρα στο Λέοντα σηματοδοτεί επαφές και μετακινήσεις, που πέρα από τον ψυχαγωγικό τους χαρακτήρα θα βελτιώσουν θεαματικά και τις δημόσιες σχέσεις σου. Ίσως πάλι να σου δοθεί βήμα για να εκφράσεις τις απόψεις σου ή να πάρεις ένα «χαρτί». Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 4ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί στο να εξωραΐσεις τον χώρο σου αλλά και να ονειρευτείς έναν «παραδεισένιο» κόσμο, ίσως μάλιστα να βρεθείς για λίγο σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Όσον αφορά όμως σε πρακτικά θέματα, κάποιος/α μπορεί να σου δίνει πλαστά στοιχεία, ενώ έχε τον νου σου και για υγρασίες-διαρροές.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 04/08

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη συνηγορεί στο να ξοδέψεις για αυτόν/ην που αγαπάς, είναι όμως πιθανό να λάβεις κι εσύ ένα τέτοιο δείγμα… φορτικής αγάπης! Κι αν μεν είσαι ήδη σε μια σχέση, τέτοιου είδους κινήσεις θα την αναθερμάνουν, αν όμως πρόκειται για μια νέα γνωριμία, πρόσεξε μήπως τελικά η «επίδειξη» οικονομικής ισχύος από πλευράς σου «τρομάξει» ή επιφέρει αμηχανία και τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή