Αιγόκερως Ημερήσιες Προβλέψεις 04/08: Θα κληθείς να διαχειριστείς ζήλιες και ανταγωνισμούς

Ζώδια - Αιγόκερως: Ο Ποσειδώνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί στο να «ξεχαστείς» μέσα από ένα ταξίδι ή μια φιλοσοφική αναζήτηση.

Παρθένος | Ημερήσιες Προβλέψεις 03/08
Η Δήμητρα στο Λέοντα σηματοδοτεί γόνιμες κινήσεις οικονομικού ενδιαφέροντος.
astrology.gr
1'

Η Δήμητρα στο Λέοντα σηματοδοτεί γόνιμες κινήσεις οικονομικού ενδιαφέροντος και πέρα από τα δικά σου αυξημένα έσοδα είναι πιθανό να πετύχεις μια συμφέρουσα ρύθμιση σε ένα δάνειο ή μια φορολογική υπόθεσή σου. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί στο να «ξεχαστείς» μέσα από ένα ταξίδι ή μια φιλοσοφική αναζήτηση, όσον αφορά όμως σε καθαρά πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, είτε εσύ μπερδεύεσαι, είτε οι άλλοι «κλέβουν», με συνέπεια πολλά από τα σχέδιά σου να ακυρωθούν ή να πάνε «στον βρόντο». Από υποσχέσεις δε και φρούδες ελπίδες… άλλο τίποτα!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 04/08

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη σηματοδοτεί σχετικά ακραίες ή παθιασμένες καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή κι αν είσαι σε μια σχέση, θα κληθείς να διαχειριστείς ζήλιες κι ανταγωνισμούς, που εκπορεύονται είτε από εσένα, είτε από το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε οι πιθανότητές σου για να ζήσεις κάτι πολύ «δυνατό» είναι υπαρκτές, να θυμάσαι όμως ότι δίνεις στόχο και σε άτομα που δεν έχουν τις... αγνότερες των προθέσεων!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή