Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 04/08: Θα επωφεληθείς από μια συμφωνία

Ζώδια - Υδροχόος: Με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει τα οικονομικά σου, ενδέχεται να ξοδευτείς για να καλύψεις «πλαστές» ανάγκες.

Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 04/08
Η Δήμητρα απέναντί σου σηματοδοτεί μια γόνιμη κοινωνική ζωή με «υψηλές» γνωριμίες.
astrology.gr
1'

Η Δήμητρα απέναντί σου σηματοδοτεί μια γόνιμη κοινωνική ζωή με «υψηλές» γνωριμίες, κάτι που θα σε ανεβάσει… επίπεδο, ενώ σε κάθε περίπτωση θα επωφεληθείς από τις καλές δημόσιες σχέσεις σου ή/και μια συμφωνία. Παράλληλα βέβαια, με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει τα οικονομικά σου, ενδέχεται να ξοδευτείς για να καλύψεις «πλαστές» ανάγκες. Μπορεί ακόμη να χαθούν απαραίτητα έγγραφα ή να πέσεις θύμα μιας ηλεκτρονικής απάτης, που θα «ελαφρύνει» τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Αν όμως είσαι τυχερός/η θα σου χαριστούν χρέη ή θα έχεις έσοδα που δεν φαίνονται πουθενά.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 04/08

Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη προέχει το να φροντίσεις το ταίρι σου, καλό είναι όμως να ζητάς ή να επιτρέπεις το ίδιο και από εκείνο, αφού οι αμοιβαίες εξυπηρετήσεις είναι που θα κτίσουν την ευτυχία σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ο χώρος της εργασίας σου φαίνεται να είναι το βασικό πεδίο δράσης για να αλλάξεις αυτό το καθεστώς, θα υπάρξουν ωστόσο και κάποιες... δελεαστικές προσφορές κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή