Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 04/08: Θα επωφεληθείς από μια συμφωνία

Ζώδια - Υδροχόος: Με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει τα οικονομικά σου, ενδέχεται να ξοδευτείς για να καλύψεις «πλαστές» ανάγκες.
Η Δήμητρα απέναντί σου σηματοδοτεί μια γόνιμη κοινωνική ζωή με «υψηλές» γνωριμίες.
astrology.gr
1'

Η Δήμητρα απέναντί σου σηματοδοτεί μια γόνιμη κοινωνική ζωή με «υψηλές» γνωριμίες, κάτι που θα σε ανεβάσει… επίπεδο, ενώ σε κάθε περίπτωση θα επωφεληθείς από τις καλές δημόσιες σχέσεις σου ή/και μια συμφωνία. Παράλληλα βέβαια, με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει τα οικονομικά σου, ενδέχεται να ξοδευτείς για να καλύψεις «πλαστές» ανάγκες. Μπορεί ακόμη να χαθούν απαραίτητα έγγραφα ή να πέσεις θύμα μιας ηλεκτρονικής απάτης, που θα «ελαφρύνει» τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Αν όμως είσαι τυχερός/η θα σου χαριστούν χρέη ή θα έχεις έσοδα που δεν φαίνονται πουθενά.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 04/08

Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη προέχει το να φροντίσεις το ταίρι σου, καλό είναι όμως να ζητάς ή να επιτρέπεις το ίδιο και από εκείνο, αφού οι αμοιβαίες εξυπηρετήσεις είναι που θα κτίσουν την ευτυχία σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ο χώρος της εργασίας σου φαίνεται να είναι το βασικό πεδίο δράσης για να αλλάξεις αυτό το καθεστώς, θα υπάρξουν ωστόσο και κάποιες... δελεαστικές προσφορές κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης!