Ιχθύες Ημερήσιες Προβλέψεις 04/08: Απόλαυσε τα καλά της ζωής

Ζώδια - Ιχθύες: Η Δήμητρα στο Λέοντα σηματοδοτεί μια κινητικότητα στα εργασιακά σου.
Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε βοηθά μεν να κρύψεις τις αδυναμίες σου ή/και να εκφράσεις τις πιο καλλιτεχνικές τάσεις σου,
astrology.gr
1'

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε βοηθά μεν να κρύψεις τις αδυναμίες σου ή/και να εκφράσεις τις πιο καλλιτεχνικές τάσεις σου, σε κάνει όμως και πιο «φαντασμένο/η». Αν πάλι σου προταθεί κάτι, στην καλύτερη περίπτωση κινείται στην σφαίρα της ουτοπίας και στην χειρότερη του δόλου, ιδιαίτερα αν μπουν και τα λεφτά στη μέση. Παράλληλα, Η Δήμητρα στο Λέοντα σηματοδοτεί μια κινητικότητα στα εργασιακά σου, που έχει μεν θετικό πρόσημο αλλά επειδή τα πράγματα εξαρτώνται κατά πολύ από μια συνεργασία ή συμφωνία κάνε το «άνοιγμα» σου για να επωφεληθείς ακόμη περισσότερο.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 04/08

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο ταιριάζετε σε πολλά κι αν δεν έχεις κάποια δέσμευση, μπορείς να απολαύσεις τα… καλά της ζωής, χωρίς ωστόσο να εγείρεις υψηλές προσδοκίες, αφού σίγουρα κάποια πράγματα δεν παρουσιάζονται όπως είναι στην πραγματικότητα. Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως «παρεκτραπείς» ύστερα από την κατανάλωση αλκοόλ και τελικά βρεθείς στη… λάθος αγκαλιά!