Προβολή & δημιουργία- Ανατροπές & διεκδικήσεις

Με τη Σελήνη στο Λέοντα όλοι θέλουν να φανούν και να διεκδικήσουν εύσημα, ενώ παράλληλα αυξάνεται ο ερωτισμός και η διάθεση για «τόλμη και γοητεία».

Προβολή & δημιουργία- Ανατροπές & διεκδικήσεις
2'

Σήμερα, με τη Σελήνη στο Λέοντα καλυτερεύουν τα πράγματα και η μέρα μας ωθεί σε περισσότερη δράση και ζωντάνια, όπου περιέχονται σίγουρα και μεγάλες δόσεις υπερβολής. Όλοι θέλουν να δημιουργήσουν, να προσπαθήσουν, να φανούν, να διεκδικήσουν εύσημα. Παράλληλα ο ερωτισμός και η διάθεση για «τόλμη και γοητεία» βρίσκονται στα ύψη!

Τα ανωτέρω συμπτώματα αφορούν όλους βέβαια, αλλά περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα. Ιδιαίτερα, Λέοντες και Υδροχόοι θα έχουν έντονη δράση σε κοινωνικά και επαγγελματικά θέματα αλλά και αυξημένη ερωτική διάθεση.

Μια άλλη έντονη πλανητική ενέργεια που δυναμιτίζει το πλανητικό σκηνικό προέρχεται από την παρουσία του Άρη στον Υδροχόο, ο οποίος φουντώνει τα θέματα δράσης, διεκδικήσεων, ανατροπών, επαναστατικότητας κ.λπ. Η θέση αυτή του Άρη επηρεάζει όλους, αλλά περισσότερο τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Επιπλέον, ας μην ξεχνάμε τη σύνοδο του Ερμή με τον Ήλιο στον Τοξότη, που είναι ακόμα ενεργή και δίνει στη μέρα πολλά πλεονεκτήματα. Χαρισματική έμπνευση, συλλήψεις πρωτοπόρων ιδεών, σχέδια και πραγματοποίηση ταξιδιών, εύρεση λύσεων σε αδιέξοδα. Τυχερά τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα!

Όπως παρατηρούμε, το πλανητικό σκηνικό είναι πλούσιο, με πολλούς ζωτικούς πλανήτες σε ζώδια του αέρα και της φωτιάς. Οι πλανήτες έχουν βρεθεί σε αυτές τις θέσεις για να μας ενεργοποιήσουν και να λειτουργήσουμε δημιουργικά και ωφέλιμα για εμάς και τους γύρω μας.

Ας ακούσουμε τις φωνές τους: Δράση, δημιουργία, έμπνευση, λάμψη!
Ας αποφύγουμε τις υπερβολές τους: Επίδειξη, μεγαλομανία, ουτοπία, επιβολή!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/12;

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 10 έως 12 Δεκεμβρίου

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/12 έως 12/12

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/12

Τι σημαίνουν οι επαναλαμβανόμενοι αριθμοί;

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή