Πέμπτη 11/12/2014: Επιμονή στο στόχο, ανταγωνισμός, υπεροψία

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα ευνοεί κυρίως τις προσωπικές υποθέσεις, αφού όλοι θέλουν να προβληθούν και να διακριθούν έναντι των άλλων.
2'

Όσο κι αν η σημερινή μέρα είναι βροχερή, η Σελήνη στο Λιοντάρι, ο Άρης στον Υδροχόο και οι πλανήτες στον Τοξότη, υπόσχονται στους περισσότερους από εμάς ευεξία και επικοινωνιακά... πανηγύρια!

Οδεύουμε στην πορεία της μέρας αποφασισμένοι να πετύχουμε ό,τι κι αν αναλάβουμε, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις.

Τόσο ο ενθουσιασμός όσο και ο ανταγωνισμός είναι μέσα στο πρόγραμμα, καθώς μας επιβάλλουν να πετύχουμε οπωσδήποτε σε όλους τους τομείς (επαγγελματικά, κοινωνικά, ερωτικά) και μάλιστα καλύτερα από τους άλλους, έτσι ώστε να έχουμε και την ανάλογη προβολή!

Οι όψεις της Σελήνης όσο προχωράμε προς το βράδυ υποστηρίζουν το παραπάνω κλίμα όλο και περισσότερο. Είναι ιδανική βραδιά να βρεθούμε με φίλους, πνευματικούς συνοδοιπόρους ή άλλα ενδιαφέροντα άτομα, να ανταλλάξουμε απόψεις, να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας, να παρακολουθήσουμε ένα ποιοτικό καλλιτεχνικό δρώμενο.

Ας αφεθούμε όλοι στην δημιουργική και πνευματική ενέργεια που το πλανητικό σκηνικό μας προσφέρει απλόχερα σήμερα.

Όσο για το ζώδιό σου, διάβασε πιο κάτω τα SOS της ημέρας:

Για τους Λέοντες και τους Υδροχόους υπάρχουν πολλές ευκαιρίες δράσης που θα τις εκμεταλλευτούν ως το μεδούλι. Να προσέξουν μόνο την αυτοκρατορική συμπεριφορά τους γιατί μπορεί να ενοχλήσει τους άλλους και να βρουν ανέλπιστες αντιδράσεις.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες είναι προορισμένοι για δυνατό χειροκρότημα, γιατί το διήμερο αυτό είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους και είναι απολύτως ικανοί να προβληθούν και να πλασάρουν τους εαυτούς τους και τα σχέδιά τους.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Παρθένοι και Ιχθύες επιμένουν στις πεζές εκδοχές. Καλό θα ήταν να αφεθούν λίγο στον κόσμο των συγκινήσεων μέρες που είναι. Κάτι θα υπάρχει να τους συγκινήσει, ας το εντοπίσουν και ας το εκμεταλλευτούν.

Σκορπιοί και Ταύροι πρέπει να ξεπεράσουν τη συχνή μετάβαση από το θυμό στη λύπη και αντίστροφα. Χρειάζεται να βρουν τη χρυσή τομή για να απολαύσουν ένα διήμερο που βοηθάει στην εκτόνωση ακόμα και αν δεν την προκαλούν από μόνοι τους.

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/12;

Οικονομικές προβλέψεις από 11 έως 14 Δεκεμβρίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 11/12

H σοβαρή Αφροδίτη στον Αιγόκερω και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Σχετικές ειδήσεις