Σελήνη στο Ζυγό: Η ζυγαριά... πάντα στο τέλος ισορροπεί

Η μέρα αρχίζει με εντάσεις αλλά στη συνέχεια προσφέρει απλόχερα τα δώρα της!

Σελήνη στο Ζυγό: Η ζυγαριά... πάντα στο τέλος ισορροπεί
2'

Η Σελήνη βρίσκεται από εχθές στο ευγενές ζώδιο του Ζυγού, αλλά οι βαριοί κι ασήκωτοι Ουρανός και Πλούτωνας δεν την αφήνουν σε ησυχία. Μέχρι το μεσημέρι η επιρροή των όψεων μαζί τους, μπορεί να μας βγάλει από τα ρούχα μας. Μετά όμως έρχονται τα καλά!

Οι πλανητικές ενέργειες σήμερα από νωρίς το πρωί δημιουργούν υπερδιέγερση και έντονη διάθεση για αντιπαραθέσεις, καυγάδες, θυμό, κόντρες, ανταγωνισμό, με συνέπεια όλα τα ζώδια καλούνται να κρατήσουν τις ισορροπίες, αφού η ζυγαριά του Ζυγού πιέζεται πότε προς τη μια και πότε προς την άλλη πλευρά.

Επειδή όμως το νόμισμα δεν έχει ποτέ μόνο μία όψη, ας κάνουμε κουράγιο γιατί από το απόγευμα και μετά τα πράγματα στρώνουν και οι πλανήτες έρχονται να μας αποζημιώσουν.

Έτσι, αν και η μέρα αρχίζει με εντάσεις, σιγά-σιγά βρίσκουμε το δρόμο μας. Από νωρίς το απόγευμα τα πράγματα ηρεμούν και ασχολούμαστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, καλλωπισμό του εαυτού μας και του χώρου μας – γενικότερα με τη διατήρηση των ισορροπιών και της αρμονίας.

Η κοινωνική και καλότροπη Σελήνη στο Ζυγό, έχει πια το έδαφος να ασκήσει τη γοητεία και την ευγένεια που θα μας φτιάξει τη διάθεση, γεγονός που ενισχύεται και από την επαφή της με τον μεγαλόπρεπο, αισιόδοξο και γενναιόδωρο Δία.

Όσο προχωράμε προς το βράδυ η διάθεση καλυτερεύει συνεχώς, μπορούμε να απολαύσουμε μια πολύ γενναιόδωρη ατμόσφαιρα. Θα είναι για όλους μια ευχάριστη βραδιά για άλλους περισσότερο για άλλους λιγότερο. Σίγουρα πάντως δεν θα είναι αδιάφορη.

Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι βρίσκονται σε μεγάλη ένταση, γίνονται εριστικοί και βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο. Θα πρέπει ως το απόγευμα να αποφύγουν σημαντικές υποθέσεις και να μην ανακινούν θέματα.

Ζυγοί και Κριοί προσπαθούν να ισορροπήσουν, και το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να μη δίνουν λαβές ως το μεσημέρι αλλά από το απόγεμα και μετά μπορούν να επεκταθούν κοινωνικά και να απολαύσουν ένα βράδυ όπως το επιθυμούν.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες πάνε κόντρα στις αντιξοότητες, αντιμετωπίζουν τα ευτράπελα με χιούμορ και αισιοδοξία και γίνονται η καλύτερη παρέα για όλους τους απεγνωσμένους γύρω τους.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους, οχυρώνονται καλά και παρατηρούν από μακριά τα γεγονότα. Γενικά αυτά τα ζώδια μαζεύουν δυνάμεις και δεν τις σπαταλούν με αποτέλεσμα να βρίσκουν εύκολα την ησυχία τους.

Διάβασε επίσης στο Astrology.gr

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/12;

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/12

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 15 έως 21/12 σε video, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή