Προσεκτικοί σχεδιασμοί ή ανεξέλεγκτα ξεσπάσματα;

Βρισκόμαστε υπό την επιρροή της Νέας σελήνης, που συνέπεσε με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο στο ζώδιο του Αιγόκερω και από τη θέση αυτή σήμερα τα ξημερώματα σχημάτισε «σκληρές όψεις» με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, την επιρροή των οποίων θα νιώθουμε όλοι λίγο-πολύ μέχρι αύριο το μεσημέρι.
2'

Στη συνέχεια η Σελήνη ήρθε σε επαφή με την Αφροδίτη που βρίσκεται επίσης στον Αιγόκερω, σπρώχνοντας το νου μας ναι μεν σε κοινωνικές και επαγγελματικές επιδιώξεις λόγω της φύσης του ζωδίου, αλλά και σε απολαύσεις κάθε είδους λόγω της φύσης της Αφροδίτης!

Η μέρα δεν ενδείκνυται για να ξεκινήσουμε πράγματα που θέλουμε να έχουν διάρκεια, γιατί τα απωθημένα του παρελθόντος θα μειώσουν την ευθυκρισία μας. Πέραν αυτού, αντί να καλυτερέψουμε τις συνθήκες, τις σπρώχνουμε στα άκρα και αντί να διορθώνουμε πράγματα καταφέρνουμε να τα ανατρέπουμε.
Υπάρχει δηλαδή μια μεγάλη διέγερση τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα, αλλά εκδηλώνεται μάλλον αρνητικά. Προσοχή στα ξεσπάσματα μέχρι αύριο το μεσημέρι.

Επιπλέον, όλοι την υπόλοιπη μέρα, αφού η Σελήνη έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των όψεων της, δηλαδή μέχρι αύριο το πρωί που θα αλλάξει ζώδιο, δεν πρόκειται να συναντήσει άλλον πλανήτη στο διάβα της. Συνεπώς, καλό θα είναι να μην ξεκινάμε πράγματα, απλώς να τα σχεδιάζουμε.

Συνοπτικά, η ερμηνεία του σημερινού πλανητικού σκηνικού έχει ως εξής: Υπάρχει μια διέγερση αλλά σε υπερθετικό βαθμό, γι' αυτό η μέρα είναι καλή για να αφουγκραστούμε τις ανάγκες μας και όχι να τις ικανοποιήσουμε. Σχεδιάζουμε πράγματα αλλά δεν γίνονται ή κάτι χαλάει τελευταία στιγμή, λόγω της εμμονής μας να γίνουν όπως ακριβώς τα θέλουμε.

Αιγόκεροι, Ζυγοί, Κριοί και Καρκίνοι, θα πρέπει να κατευνάσουν τα νεύρα τους και να κάνουν κάτι με τα απωθημένα τους γιατί συμπεριφέρονται σαν θλιμμένοι κλόουν. Παρουσιάζονται κατασταλαγμένοι και μέσα τους είναι το χάος σήμερα.

Παρθένοι, Ιχθύες, Ταύροι και Σκορπιοί μπορούν να κάνουν τις λίστες τους με περισσότερη άνεση και να αποφύγουν να πέσουν στην παγίδα του ψυχαναγκασμού. Έχουν δηλαδή ευκαιρίες να προγραμματιστούν καλά.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι αισθάνονται καλυμμένοι και πράγματι όλα μπορούν να συμβούν αρκεί να είναι εκεί για να τα βιώσουν. Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να παίζουν κρυφτό με τα αληθινά τους συναισθήματα, όποια και αν είναι αυτά.

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/12;

12 ζώδια εύχονται για το 2015

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/12

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Τρίτη 23 Δεκεμβρίου