Θέλουμε τον κόσμο και τον θέλουμε τώρα!

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο δυναμικό ζώδιο του Κριού, όπου συνεχίζει τον κύκλο των όψεών της με όλους τους πλανήτες, τόσο τους ευμενείς όσο και τους... δύστροπους. Η θέση της αυτή δίνει στη μέρα μας ένα χαρακτήρα αποφασιστικό μεν, αλλά με ανατρεπτικές και εκρηκτικές διαθέσεις.
2'

Τόσο στους τομείς των σχέσεων, όσο και σε κοινωνικά ή πολιτικά θέματα καιροφυλακτούν ξεσπάσματα και εκπλήξεις που μόνον οι πιο ψύχραιμοι θα μπορέσουν να αντιληφθούν έγκαιρα και να προφυλαχθούν.

Τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα βιώνουν με μεγαλύτερη άνεση τις σκληρές όψεις που σχηματίζονται σήμερα, κυρίως λόγω της εύνοιας που εισπράττουν από την παρουσία του Δία στο Λέοντα, που τους επιτρέπει να πέσουν κάπως στα μαλακά... Εκείνοι που «ζορίζονται» περισσότερο είναι οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, κυρίως του β' δεκαημέρου. Νιώθουν πίεση, προβληματίζονται, υπάρχει ένταση στις σχέσεις τους. Γενικότερα έχουν να λύσουν κόμπους και πρέπει «να σπάσουν αυγά», προκειμένου να έχουν αποτελέσματα.
Όσον αφορά τους Σκορπιούς θα πρέπει να γίνουν λίγο πιο εξωστρεφείς, να εκδηλωθούν και να αφήσουν τις ντροπές για να δουν βελτίωση σε αισθηματικά και επαγγελματικά θέματα.

Οι θετικές επιδράσεις της ημέρας:
- Έμπνευση, νέα ξεκινήματα, πρωτοπόρες δράσεις
- Πρωτοβουλίες, δυναμισμός, διεκδικήσεις
- Ξεκαθαρίσματα λογαριασμών σε ερωτικά και επαγγελματικά θέματα

Οι αρνητικές επιδράσεις της ημέρας:
- Εκρήξεις, εκπλήξεις, ανατροπές
- Πιεστικές απαιτήσεις, ανυποχώρητη στάση
- Βιασύνη, ατυχήματα, προχειρότητα

Το πολεμοχαρές και γεμάτο ένταση κλίμα του Κριού θα μας εγκαταλείψει εντελώς αύριο νωρίς το μεσημέρι, για να πορευτούμε πλέον προς τα ήρεμα λιβάδια του Ταύρου, όπου, ενόψει Πρωτοχρονιάς, θα ενδώσουμε σε πλήθος γευστικών και αισθησιακών απολαύσεων.

Καλή Πρωτοχρονιάτικη εβδομάδα!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/12;

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/12 έως 30/12

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/12

Αιγόκερως: Τα 7 must για να κυριαρχήσεις στη ζωή σου

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια