Διπλωματία & συνεργασία για να μην τα γκρεμίσουμε όλα

Η εβδομάδα ξεκινάει λίγο περίεργα, κυρίως λόγω τριών διαφορετικών πλανητικών τάσεων που κυριαρχούν στο πλανητικό σκηνικό:

Διπλωματία & συνεργασία για να μην τα γκρεμίσουμε όλα
2'

Οι όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης στον αμφισβητία και επαναστάτη Υδροχόο με τον ανατρεπτικό και απρόβλεπτο πλανήτη Ουρανό, που βρίσκεται στον παρορμητικό και πολεμοχαρή Κριό.

Πρόκειται για έναν εκρηκτικό συνδυασμό, που δεν αρέσκεται στις καθιερωμένες και ήσυχες δράσεις, αλλά υπόσχεται εκπλήξεις και ανατροπές σε όλους τους τομείς. Η θετική του εκδήλωση βέβαια δίνει πρωτοτυπία στη σκέψη, χαρά, διασκέδαση, έμπνευση και γενικότερα σπάσιμο της ρουτίνας. Από την όψη επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς.

- Η Σελήνη στο Ζυγό, που έρχεται να συμβιβάσει, να συνδυάσει και να συγκεράσει όλες τις αντίθετες απόψεις , προκειμένου να βρεθούν λύσεις ισορροπημένες και να ικανοποιηθούν όλοι, αφού το ευγενές πνεύμα του Ζυγού δεν θέλει να μείνει κανείς παραπονεμένος!
Στην προσπάθειά της αυτή η Σελήνη συναντά σθεναρά εμπόδια, κυρίως από τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, με αποτέλεσμα να απαιτείται ακόμα πιο σκληρή προσπάθεια για ειρήνευση, ισορροπία και εξεύρεση λύσεων.

Η εύνοια της Σελήνης στο Ζυγό απλώνεται κυρίως στα ζώδια του αέρα και της φωτιάς, ενώ οι δυσκολίες των όψεων που σχηματίζει επηρεάζουν περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως)

- Το τρίτο αστρολογικό στοιχείο που επηρεάζει όλους μας λίγο-πολύ είναι η είσοδος του Άρη στους Ιχθύες, ο οποίος θα παραμείνει στο ζώδιο έως τις 19 Φεβρουαρίου. Ο Άρης δηλώνει τον τρόπο που ενεργούμε και καθορίζει το ύφος στο λόγο και τα έργα μας. Συνεπώς, άλλη μια αστρολογική αντίφαση έρχεται να ενταχθεί στο επαναστατικό αστρολογικό σκηνικό των ημερών, αφού το ιχθυακό στοιχείο δεν είναι τόσο εξωστρεφές ή λογικό, αλλά μάλλον συναισθηματικό και με έφεση στην παρασκηνιακή δράση.
Προσοχή! Ο Άρης με την είσοδό του στους Ιχθύες σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και χρειάζεται αυξημένη προσοχή σε θέματα αφηρημάδας, αλλά και εξαπάτησης. Μπορεί να χάσουμε, να ξεχάσουμε, να μας κλέψουν ή να μας πουν ψέματα πολύ εύκολα. Ιδιαίτερα υψηλός είναι ο βαθμός κινδύνου στα μεταβλητά ζώδια (Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες) των πρώτων ημερών.

Πολυποίκιλο λοιπόν το πλανητικό σκηνικό και απαιτεί απ’ όλους μας συνεργασία, διπλωματία και εξισορρόπηση αντίθετων τάσεων.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο astrology.gr

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/1;

O τρυφερός Άρης στους Ιχθύες και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή