Ποιοι είναι αυτοί που σαμποτάρουν λόγια και έργα;

Ο Κρόνος απαιτεί και ο Ποσειδώνας παρεμποδίζει (εργασία, αποτελεσματικότητα, οργάνωση)
2'

Η Σελήνη έχει περάσει από το πρωί στο πρακτικό και σχολαστικό ζώδιο της Παρθένου, φέρνοντας λίγο γκρίνια και εκνευρισμό σε όλους, λόγω της τελειομανίας του ζωδίου. Η Παρθένος είναι ένα εργατικό και οργανωμένο ζώδιο που όμως σήμερα δέχεται κάποιες… παρεμβολές στην προσπάθειά της να δράσει.

Η όψη της Σελήνης με τον Κρόνο μας σπρώχνει στην προσπάθεια να λειτουργήσουμε οργανωμένα, αλλά η επίδραση του ανάδρομου Ερμή μπερδεύει τα πράγματα και συχνά τα ακυρώνει! Πιάνουμε δε τον εαυτό μας να επιδίδεται σε διαρκή κριτική και υποδείξεις προς τους άλλους.

Το βράδυ το κλίμα από εκνευριστικό και απογοητευτικό μετατρέπεται σε χαλαρωτικό και… ονειροπαρμένο. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, μας κάνει κάπως αφηρημένους, με μια αίσθηση παραίτησης, ενώ η δραστηριότητά μας περιορίζεται και στερείται αποτελεσματικότητας. Κινούμαστε σαν υπνωτισμένοι με λίγα διαλείμματα αφύπνισης. Οι ενεργειακοί ρυθμοί μας είναι πεσμένοι, όπως όταν χασμουριόμαστε συνέχεια. Πρόκειται βέβαια για κάτι προσωρινό και γι’ αυτό είναι καλύτερα να αφεθούμε στην ονειροπόληση και τη χαλάρωση, παρά να επιδιώξουμε να τα κάνουμε όλα τέλεια, γιατί η τετράγωνη λογική και η πρακτικότητα δεν είναι από τα αγαπημένα πεδία του Ποσειδώνα.

Είναι από τις μέρες που δεν είμαστε και σε μεγάλη φόρμα, αλλά δεν συμβαίνει απαραίτητα και κάτι συγκλονιστικό. Η καλύτερη λύση θα είναι να ασχοληθούμε με κάτι, χωρίς να περιμένουμε οπωσδήποτε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ας δούμε την επίδραση του σημερινού πλανητικού σκηνικού στα 12 ζώδια:

Παρθένοι, Δίδυμοι, Ιχθύες και Τοξότες γκρινιάζουν, παραπονιούνται, μουτρώνουν και καλό θα ήταν να ασχοληθούν με κάτι χωρίς να εξαρτηθούν από την έκβασή του

Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι καταφέρνουν να διεκπεραιώσουν κάποιες δουλειές αποφεύγοντας πιο ευέλικτα τα εμπόδια, και προσπαθούν να είναι δημιουργικοί και παραγωγικοί, αλλά αυτό που τους κερδίζει είναι το συναίσθημα και ο ρομαντισμός

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι θα πρέπει να πατήσουν λίγο στη γη και να ξεβολευτούν, να γίνουν πιο μεθοδικοί και να πάψουν να εκνευρίζονται με οτιδήποτε και οποιονδήποτε δε συμβαδίζει με τις επιθυμίες τους.

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/2;

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5/2 έως 7/2

Οικονομικές προβλέψεις, από 5 έως 8 Φεβρουαρίου

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου

Σελήνη στην Παρθένο… ώρα για αναγέννηση!

Ερωτικό ωροσκόπιο 5/2