Τριήμερο δράσης, διεκδίκησης και εκρήξεων!

Το πλανητικό σκηνικό το τρέχον τριήμερο έχει από όλα στο μενού, με πρωταγωνιστές τους Άρη,Ουρανό και Πλούτωνα
2'

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον ξένοιαστο Τοξότη, όπου θα παραμείνει μέχρι αύριο το πρωί, δωρίζοντας σε όλους μας αρκετή από την αισιοδοξία, το κουράγιο και την... τρέλα που κουβαλάει το ζώδιο!

Τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα θα έχουν εύνοια παντού. Μπορούν να χειριστούν όλα τα θέματα που τους απασχολούν είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά ή άλλα με άνεση και αισιοδοξία.
Από την άλλη, Παρθένοι και Ιχθύες μπορεί να το ρίξουν στην υπερβολή, αλλά χρειάζεται εγκράτεια κυρίως σε έξοδα ή στην υπερεκτίμηση κάποιων καταστάσεων που πιθανόν να μην ισχύουν.

Από το Σάββατο το πρωί και μετά, τα πράγματα σοβαρεύουν αρκετά αφού η Σελήνη περνάει στο προσγειωμένο και σοβαρό ζώδιο του Αιγόκερω. Παράλληλα, ο Άρης από τον Κριό κάνει παιχνιδάκια με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δίνοντας σε όλους μας μεγάλο κουράγιο στο να δράσουμε, να αντιπαρατεθούμε, να βγούμε εκτός ορίων και ενίοτε να «φάμε» και το κεφάλι μας!

Ο ανωτέρω συνδυασμός των πλανητικών όψεων έχει δυναμική επίδραση σε όλα τα ζώδια, ενώ γενικότερα αναμένεται ένα Σαββατοκύριακο, όπου οι υποχρεώσεις, τα θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και την κοινωνική μας εικόνα, θα βρεθούν στο προσκήνιο. Ως εκ τούτου, η Σελήνη στον Αιγόκερω δέχεται εκρηκτικές και καθοριστικές πλανητικές επιδράσεις, και ίσως το Σ/Κ για κάποιους να προκύψει αρκετά... βαρύ κι ασήκωτο.

Πιο άνετα στο κλίμα του Σαββατοκύριακου θα νιώθουν τα ζώδια της γης και του νερού, που θα βρουν την ευκαιρία να προχωρήσουν και να διεκδικήσουν τα θέματά τους, ενώ τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς θα είναι αρκετά έξω από τα νερά τους, περιμένοντας τη Σελήνη να προχωρήσει στο επόμενο ζώδιο για να τα δώσουν όλα!

Καλό τριήμερο σε όλους!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/3;

Τα SOS της εβδομάδος, από 13 έως και 19 Φεβρουαρίου

Ρίξ' το «στην τρελή» και βγες νικητής!

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Παρασκευή 13 Μαρτίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/3

Σχετικές ειδήσεις