Σελήνη στον Ταύρο: Τα ήρεμα λιβάδια της ευχαρίστησης

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον Ταύρο να επιβάλει την ξεκούραση από τις επιδράσεις των εκλείψεων που μας ταλάνισαν αρκετά αυτές τις μέρες. Έτσι, ενώ αναμένουμε την επόμενη, σεληνιακή, έκλειψη στις 4 Απριλίου, η εβδομάδα προβλέπεται να κυλήσει αρκετά ομαλά, εκτός βέβαια αν θίγεται το προσωπικό μας ωροσκόπιο.
3'

Ιδιαίτερα σήμερα, αν και ο καιρός είναι κάπως μελαγχολικός, η μέρα τείνει να εξελιχθεί σε ευχάριστη και εξωστρεφή, αφού η Σελήνη από τον Ταύρο σχηματίζει αρκετές όψεις με τους άλλους πλανήτες, ξεκινώντας με το Δία στον Λέοντα.

Έχουμε όρεξη για δραστηριότητες και διευθετήσεις υποθέσεων, αλλά αναζητάμε σταθερότητα και παρόλη την αυτοπεποίθηση που αισθανόμαστε, δεν κάνουμε κάτι αν δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε πλήρως. Ο Δίας μας εφοδιάζει πάντως με την απαραίτητη αισιοδοξία και έφεση στην καλοπέραση αλλά και τη δημιουργικότητα.

Στη συνέχεια η όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα μας παρέχει τη δυνατότητα να επιδείξουμε ενισχυμένη αφοσίωση στα θέματα με τα οποία καταπιανόμαστε.
Οι αντοχές μας ενισχύονται με τον καλύτερο τρόπο, δείχνουμε πάθος στην επίτευξη ενός σκοπού και έχουμε την ευκαιρία να ανιχνεύσουμε ή να διερευνήσουμε σε βάθος κάποια υπόθεση.

Ακολουθεί η όψη της Σελήνης με τον κάπως αναποφάσιστο και ευθυνόφοβο Ερμή στους Ιχθύες, γι’ αυτό όσο προχωράμε προς το βράδυ καλύτερα να… συσκεφθούμε με τον εαυτό μας (!), παρά να πράξουμε. Σκεφτόμαστε αυτά που θέλουμε να κάνουμε, βγαίνουμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο, ανταλλάσουμε απόψεις μέσω διαδικτύου, αλλά επειδή δεν είμαστε και τόσο βέβαιοι, αφήνουμε τη δράση και την κίνηση για αύριο που η Σελήνη θα έχει προχωρήσει στους Διδύμους.

Το ανωτέρω κάπως «μαλακό» και ευχάριστο πλανητικό σκηνικό ενισχύεται από τη σημερινή όψη της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, που προτρέπει σε ήπιες συμπεριφορές, καλοπέραση, αναζήτηση σιγουριάς και σταθερότητας, αισθησιακές και ερωτικές απολαύσεις, καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, τάση για φυγή, αποφυγή σκληρών ή δύσκολων έργων.

Ας δούμε πως επηρεάζονται από τις σημερινές πλανητικές επιδράσεις τα 12 ζώδια:

Είναι πολύ καλή μέρα για τους Ταύρους, τους Ιχθύες, τους Παρθένους, τους Αιγόκερους, τους Σκορπιούς και τους Καρκίνους, οι οποίοι μπορούν να κινηθούν άνετα, να βγάλουν εις πέρας τις υποχρεώσεις τους και να αισθανθούν ευχαρίστηση και ικανοποίηση.

Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι πιέζουν καταστάσεις και δεν περιμένουν να τους παραχωρηθεί ή να συμβεί κάτι. Ανησυχούν μήπως δεν γίνει, και έτσι εκβιάζουν κάπως τα πράγματα. Θα πρέπει να προσέξουν την υπερβολή σήμερα.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, είναι αποτελεσματικοί, δημιουργικοί και παραγωγικοί. Επίσης είναι πολύ ανοιχτοί και πρόθυμοι, και τα καταφέρνουν πολύ καλά στις διαπραγματεύσεις με τους άλλους.

Άκουσε όσα είπε σήμερα για ΟΛΑ τα ζώδια η Κατερίνα Σαλωνίκη, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

https://soundcloud.com/astrology_gr/23032015a


Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/3;

Μηνιαίες προβλέψεις από 21/3 έως 20/4 - Ο μήνας του Κριού

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/3

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Δευτέρα 23 Μαρτίου

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Κριός: Τα 7 must για να κυριαρχήσεις στη ζωή σου

Σχετικές ειδήσεις