MEDIA

Η συγκίνηση του Σταμάτη Φασουλή για την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ο άνθρωπος των ονείρων μου»

Η συγκίνηση του Σταμάτη Φασουλή για την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ο άνθρωπος των ονείρων μου»
EUROKINISSI.

Η κατάθεση ψυχής του Σταμάτη Φασουλή για την Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία «έφυγε» από τη ζωή το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Η είδηση του θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού, Άννας Παναγιωτοπούλου, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, «σκόρπισε» θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο.

Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε τη στενή σχέση που είχε μαζί της, μιλώντας στην ΕΡΤ. «Με την Άννα, γνωριστήκαμε στη Δραματική Σχολή. Από την πρώτη στιγμή, αισθανθήκαμε ότι είμαστε φίλοι πάρα πολλά χρόνια. Βάλαμε κάπως τα πράγματα στη θέση τους, στη σχολή του Εθνικού, γιατί μέχρι τότε οι τριτοετείς δεν μιλούσαν στους δευτεροετείς και οι δευτεροετείς στους πρωτοετείς.

Από την τρίτη κιόλας μέρα, εμείς είχαμε βγει όλοι μαζί να διασκεδάσουμε», ανέφερε αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής. «Στην αρχή, είχαμε πολλές συγκρούσεις με την Άννα αλλά και πολλές αγάπες. Ήμασταν φοβεροί είρωνες, ξερόλες και ξινιόλες ταυτόχρονα. Βγάλαμε τη σχολή με 6.5, γιατί ξέραμε τα πάντα υποτίθεται, μία φορά μας απέβαλαν κιόλας».

«Με τράβηξαν τα πάντα στην Άννα, ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου. Ό,τι έψαχνα, το βρήκα σε εκείνη, είναι η μισή μου ζωή και το μισό μου σώμα. Είναι άνθρωποι που τους κουβαλάς πάντα μέσα σου, ό,τι και να συμβαίνει. Δεν υπάρχει έλλειψη, από τη στιγμή που ζει μέσα σου», εξομολογήθηκε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Είναι λίγο άγριο όταν το συνειδητοποιείς, αλλά μετά ξαναφυτρώνει μέσα σου αυτός ο άνθρωπος», ολοκλήρωσε συγκινημένος ο Σταμάτης Φασουλής.

Σχετικές ειδήσεις