ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Πολύ δύσκολα προλαβαίνει Άστον Βίλα ο Ορτέγκα

Ολυμπιακός: Πολύ δύσκολα προλαβαίνει Άστον Βίλα ο Ορτέγκα

Ολυμπιακός: Σημαντική απουσία για τους «ερυθρόλευκους» στη ρεβάνς με την Άστον Βίλα όπως όλα δείχνουν, με τον Φρανσίσκο Ορτέγκα να μένει εκτός όπως όλα δείχνουν.

Το μυαλό και η καρδιά όλων στον Ολυμπιακό, είναι στο ματς της Πέμπτης (9/5). Τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενήσουν την Άστον Βίλα στη ρεβάνς του υπέρ τους 4-2 για τα ημιτελικά του Conference League. Το δέλεαρ της πρόκρισης στον τελικό στο σημείο που έχει φτάσει το πράγμα, είναι τεράστιο.

Σε αυτή την προσπάθεια, το πιθανότερο είναι να μην μπορεί να βοηθήσει ο Φρανσίσκο Ορτέγκα. Ο βασικός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που «κληρονόμησε» στο πρώτο ματς. Κάτι που φάνηκε και στην επιστροφή στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Αυτόματα λοιπόν η συμμετοχή του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη αυτή τη στιγμή. Ο Ομάρ Ρίτσαρντς θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του στην ενδεκάδα, όπως όλα δείχνουν, σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί η απουσία του Αργεντινού.