ΖΩΔΙΑ

Μάθε αν σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 26/02 έως 03/03

Μάθε αν σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 26/02 έως 03/03

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από 26/02 έως 03/03

-O αστρικός Ερμής, που ανάμεσα στις αρμοδιότητές του συμπεριλαμβάνονται οι επαφές, οι μετακινήσεις, τα συμβόλαια και η λειτουργικότητα συσκευών, θα κινηθεί σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από την 11η έως την 24η μοίρα του Υδροχόου και θα σε επηρεάσει, αν έχεις γεννηθεί από 30/01 έως 13/01. Αν είσαι γεννημένος/η από τις 02/08 έως την 15/08, τότε οι εξελίξεις μπορεί να αφορούν περισσότερο πρόσωπα που ανήκουν στους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, το ταίρι σου ή τον συνεργάτη σου. Εάν έχεις γεννηθεί από 02/11 έως 15/11, θα υπάρξει κινητικότητα σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένειά σου ή την ακίνητη περιουσία σου, ενώ αν τα γενέθλιά σου είναι από 01/0 έως 13/05, τότε θα σχετίζονται περισσότερο με τη δουλειά και την καριέρα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr