ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιάνος: «Όλοι μου έλεγαν "σκίζουμε τα πτυχία μας ο πατέρας σας πάει φοβερά"»

Καλλιάνος: «Όλοι μου έλεγαν "σκίζουμε τα πτυχία μας ο πατέρας σας πάει φοβερά"»
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi

Ο Γιάννης Καλλιάνος χαρακτήρισε ‘γλυκανάλατη’ την ανακοίνωση του νοσοκομείου 

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε εκ νέου ο βουλευτής Γιάννη Καλλιάνος στην ανταπάντησή του στην ανακοίνωση του νοσοκομείου, που προηγήθηκε, σχετικά με το θέμα της νοσηλείας του του πατέρα του.

«Εύχομαι ο διευθυντής και ο κάθε γιατρός αν έχει παιδιά, να μη τον δουν ποτέ τα παιδιά του όπως είδα εγώ τον πατέρα μου», είπε αρχικά μιλώντας στο MEGA μετά την απάντηση του νοσοκομείου.

Χαρακτήρισε ‘γλυκανάλατη’ την ανακοίνωση του Αττικού νοσοκομείου και συμπλήρωσε: «Όλοι μου έλεγαν ‘σχίζουμε τα πτυχία μας ο πατέρας σας πάει φοβερά”, ενώ δυσπνοούσε ο πατέρας μου».

«Εύχομαι να τα βγάλουν πέρα μαζί μου με όσα έχουν να γίνουν» είπε ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέροντας επίσης ότι θα δώσει και ονόματα. «Ο πατέρας μου τελικά έπαθε ανακοπή και τώρα είναι στην εντατική» , ανέφερε σε άλλο σημείο.

Για την νοσηλεία του πατέρα του είπε ακόμη: «Έμπαιναν φοιτητές. Πρωτοετής φοιτητής θα δει ασθενή που πεθαίνει σε μια μέρα;»

Τέλος σχολίασε και την τοποθέτηση του υπουργού Υγείας. «Με στενοχώρησε ο Άδωνις με τη ανακοίνωση που έβγαλε. Αγαπημένε μου φίλε μην προσπαθήσεις να στρογγυλέψεις την κατάσταση».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα λεπτομέρειες για την υγεία του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο «Αττικόν» παρείχε το νοσοκομείο. Όπως αναφέρεται ο ασθενής αντιμετωπίστηκε με χειρουργική επέμβαση της γάγγραινας. Διευκρινίζεται επίσης πως μπαίνουν οι ασθενείς στη ΜΕΘ.

Σχετικές ειδήσεις