ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέσι και Ρονάλντο έπαιξαν σκάκι πριν το Μουντιάλ για τη Louis Vuitton

Μέσι και Ρονάλντο έπαιξαν σκάκι πριν το Μουντιάλ για τη Louis Vuitton
Οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο φωτογραφήθηκαν μαζί πριν από το Μουντιάλ και έπαιξαν μια παρτίδα σκάκι
Instagram/Louis Vuitton

Οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο φωτογραφήθηκαν μαζί πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο και έπαιξαν μια παρτίδα σκάκι. Αυτός που τους ένωσε είναι ο γαλλικός οίκος μόδας «Louis Vuitton»

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί σε μια φωτογράφηση για τον οίκο μόδας Louis Vuitton που έκανε τον γύρο του κόσμου. Οι δύο από τους καλύτερους παίκτες του ποδοσφαίρου φαίνονται να παίζουν σκάκι με τις βαλίτσες που έκαναν τον οίκο διάσημο ανά τον κόσμο.

Η φωτογράφηση ανέβηκε στα social του οίκου μόδας Louis Vuitton με πολλούς φαν του ποδοσφαίρου αλλά και του οίκου να αναπαράγουν το στιγμιότυπο που δεν θα ξεχαστεί εύκολα. Αλλωστε, όσοι ήταν κοντά στους δύο μαέστρους της μπάλας ήξεραν ότι οι σχέσεις τους δεν είναι τόσο καλές και τώρα έγινε ένα τετ α τετ σε μια δουλειά που δεν θα περίμενε κανείς.

Πάντως, τώρα τόσο ο Λιονέλ Μέσι όσο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι στο Κατάρ για το Μουντιάλ και θα είναι αντίπαλοι. Ομως, ο Λιονέλ Μέσι έχει δηλώσει ότι αυτό θα είναι το τελευταίο του Μουντιάλ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε πρόσφατα ότι εάν κερδίσει την κούπα στο Κατάρ θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση!

Οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο φωτογραφήθηκαν μαζί πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο και έπαιξαν μια παρτίδα σκάκι. Αυτός που τους ένωσε είναι ο γαλλικός οίκος μόδας «Louis Vuitton», ο οποίος - όπως πολλοί αναρωτιούνται - τους έπεισε να φωτογραφηθούν για πρώτη φορά μαζί!

«Η νίκη είναι μία κατάσταση του μυαλού. Μία μακρά παράδοση στη χειροτεχνία μπαούλων, μέσω της φωτογράφησης της Annie Leibovitz», αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει την εντυπωσιακή φωτογραφία, η οποία δημοσιεύτηκε στους λογαριασμούς των δύο παικτών.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube