Τα ακουστικά της Lamborghini αξίζουν μια δεύτερη ματιά

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να αποκτήσει κανείς με τα σήματα της Lamborghini. Τι θα λέγατε για αυτό το υπέροχο headset;

Τα ακουστικά της Lamborghini αξίζουν μια δεύτερη ματιά
2'

Του Γιάννη Σκουφή

Για να αποκτήσει κανείς μια Lamborghini χρειάζονται πολλά χρήματα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά άλλα αξεσουάρ με τα σήματα της ιταλικής εταιρείας, όπως για παράδειγμα τα ακουστικά που βλέπετε. Τα οποία οι Ιταλοί τα είχαν ανακοινώσει από πέρυσι σε συνεργασία με την Master & Dynamic που έχει έδρα τη Νέα Υόρκη.

Μέχρι πρότινος είχαν παρουσιαστεί στην αγορά τρεις διαφορετικές σειρές των ακουστικών ενώ πρόσφατα παρουσιάστηκε και μια ακόμη που ξεχωρίζει από το καινούργιο συνδυασμό χρωμάτων.

Η βάση τους είναι τα MW65 και MW07 Plus αλλά όπως προαναφέραμε η νέα σειρά ξεχωρίζει κυρίως από συνδυασμό του πράσινου -επίσημα ονομάζεται Mantis Green- με το μαύρο πλαίσιο και το αλουμινένιο περίβλημα που καλύπτεται από αλκαντάρα. Το τελευταίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό μιας και τα φτηνής ποιότητας δέρματα καθώς και δερματίνη ξεφτίζουν με τον καιρό και δημιουργούν μια άσχημη εικόνα με τα μαξιλαράκια των ακουστικών να φαίνονται γυμνά.

Φυσικά στα πλαϊνά υπάρχει το λογότυπο της Lamborghini με το Squadra Corse, ενώ το μαξιλαράκι που αγκαλιάζει το κεφάλι είναι και αυτό βαμμένο στο χαρακτηριστικό πράσινο.

Η θήκη φόρτισης των ασύρματων ακουστικών είναι από ανοξείδωτο χάλυβα με ματ φινίρισμα και με μια πλήρη φόρτιση μπορεί να προσφέρει έως και 40 ώρες ακρόασης. Επίσης υπάρχουν δύο λειτουργίες ακύρωσης ήχου (Active-Noise Cancelling) και έχουν διάρκεια έως και 24 ώρες ανάλογα με το περιβάλλον ακρόασης.

Η εμβέλεια ασύρματης συνδεσιμότητας φτάνει μέχρι και τα 30 μέτρα, ενώ αν περιμένετε τα ακουστικά με τα σήματα της Lamborghini να κοστίζουν μια περιουσία, τα νέα είναι ευχάριστα: Τα κλειστού τύπου ξεκινούν από 499 δολάρια, ενώ τα earbuds από 249.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η απόφαση Μητσοτάκη για πανδημία, εμβολιασμό ηλικιωμένων, σχολεία και Lockdown

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Έρχεται επιδείνωση του καιρού - Η εξέλιξη μέχρι την επόμενη εβδομάδα

GNTM: Η Όλγα «τρέλανε» και τα άλογα με την πιο «καυτή» της φωτογράφιση (photos)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή