Το Tesla Cybertruck έχει τα προβλήματα του

Για ακόμη μια φορά η Tesla παραμένει πιστή στις… αναξιοπιστίες της. Ακόμη και στο πιο αμφιλεγόμενο μοντέλο του πλανήτη, όπου τα βασικά συστήματα υπολειτουργούν.

Το Tesla Cybertruck έχει τα προβλήματα του
2'

Του Γιάννη Σκουφή

Πέρα από τις πολύχρονες καθυστερήσεις στα λανσαρίσματα των μοντέλων της η αμερικανική εταιρεία εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από παιδικές ασθένειες. Και παρόλο που πλέον έχει περάσει αρκετός καιρός για να χαρακτηρίζει κανείς την Tesla ως νεοσύστατη.

Πάρτε για παράδειγμα το Cybertruck. Παρότι βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και χρόνια, εξακολουθεί να στερείται ορισμένων σημαντικών συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει σημαντική ενόχληση για τους ιδιοκτήτες, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την υψηλή τιμή του.

Ενώ η Tesla έχει παρουσιάσει κάποιες ενημερώσεις και χαρακτηριστικά όπως η προστασία υπερθέρμανσης καμπίνας και μια ανανεωμένη εφαρμογή Off-Road, η απουσία βασικών λειτουργιών, όπως είναι το Autopilot και το σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος, προκαλεί ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση.

Τα πρόσφατα σχόλια του Elon Musk στο αγαπημένο του Χ αφήνουν να εννοηθεί ότι το λογισμικό της αυτόνομης οδήγησης δεν αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα της εταιρείας αυτή τη στιγμή και ότι για τους κατόχους των Cybertruck θα είναι κάποια στιγμή διαθέσιμο.

Προς το παρόν, οι ιδιοκτήτες του Cybertruck θα πρέπει να περιμένουν υπομονετικά την προσθήκη αυτών των χαρακτηριστικών, αφού η Tesla έχει να αντιμετωπίσει άλλα ζητήματα αυτή τη περίοδο. Από τις περικοπές και τις απολύσεις σε βασικά της προγράμματα, όπως είναι το Supercharger και το Gigacasting, μέχρι τους ακτιβιστές που πρόσφατα έκαναν επεισόδια στο εργοστάσιο της μάρκας στο Βερολίνο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή