Tο Cybertruck σε καθήκοντα General (LE)E

Αν υπάρχει ένα αυτοκίνητο που να μονοπωλεί αυτές τις μέρες το ενδιαφέρον στους αμερικανικούς δρόμους, αυτό δεν είναι άλλο από το Cybertruck.

Tο Cybertruck σε καθήκοντα General (LE)E
1'

Του Γιάννη Σκουφή

Το πολύ ιδιαίτερο Tesla έχει ήδη βάλει υποψηφιότητα όχι μόνο για το πιο διάσημο αυτοκίνητο της δεκαετίας, αλλά και για το πιο viral. Και δεν είναι μόνο το πρωτότυπο design ή το θωρακισμένο αμάξωμα που το διατηρούν στην επικαιρότητα, αλλά και πολλά άλλα, όπως κάποια προβλήματα ποιότητας ή η προσωρινή απουσία βασικών συστημάτων υποβοήθησης.

Όπως και να έχει το Cybertruck είναι το μοντέλο της δεκαετίας αποτελώντας πηγή έμπνευσης για πολλούς. Όπως για παράδειγμα ένα Αμερικανό που έφτιαξε το δικό του General E, εμπνευσμένο από το εμβληματικό General Lee, που πρωταγωνιστούσε στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «The Dukes of Hazzard».

Φυσικά, το θηριώδες ηλεκτρικό SUV της Tesla δεν έχει καμία σχέση με το Dodge Charger του 1969, πέρα από το εντυπωσιακό ματ πορτοκαλί χρώμα και τα μεγάλα αυτοκόλλητα με το χαρακτηριστικό αριθμό «01» στις δύο πλευρές.

Το χρώμα δεν είναι… χρώμα είναι μεμβράνη της Teck Wrap και κοστίζει 415 δολάρια. Η τοποθέτηση της στοιχίζει πολλά περισσότερα, ενώ όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες τα αυτοκόλλητα «01» δεν φαίνονται τόσο καλά τοποθετημένα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι πέρα από τις after market μεμβράνες η Tesla προσφέρει πέντε επιλογές χρωμάτων για το Cybertruck (τις Satin Rose Gold, Satin Abyss Blue, Slip Grey, Satin Stealth Black και Satin Ceramic White), με τιμές που κυμαίνονται από 6.000 έως 6.500 δολάρια.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή