Tο νέο Mazda2 Hybrid αποτελεί ένα από τα πιο οικονομικά αυτοκίνητα της κατηγορίας του

Η πρωτοποριακή υβριδική τεχνολογία εναλλάσσεται ομαλά μεταξύ ηλεκτρικής και βενζινοκίνητης λειτουργίας, προσφέροντας χαμηλή κατανάλωση

Tο νέο Mazda2 Hybrid αποτελεί ένα από τα πιο οικονομικά αυτοκίνητα της κατηγορίας του
1'

Tο νέο Mazda2 Hybrid αποτελεί ένα από τα πιο οικονομικά αυτοκίνητα της κατηγορίας του.

Η πρωτοποριακή υβριδική τεχνολογία εναλλάσσεται ομαλά μεταξύ ηλεκτρικής και βενζινοκίνητης λειτουργίας, προσφέροντας χαμηλή κατανάλωση. Αυτή κυμαίνεται από 3,8-4,3 λίτρα ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης για τα 100 χιλιόμετρα, ενώ διαθέτει και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Όσο για τις επιδόσεις, στην επιτάχυνση από την στάση έως τα 100 χλμ/ώρα χρειάζεται 9,7 δευτερόλεπτα και φτάνει την τελική ταχύτητα των 175χλμ/ώρα.

Διατηρώντας τον χαρακτηριστικό εμπρός προφυλακτήρα που εκφράζει το DNA της Mazda, καθώς και το πίσω διακοσμητικό στο χρώμα του αμαξώματος και τους μαύρους εξωτερικούς καθρέπτες σε όλες τις εκδόσεις, το νέο Mazda2 Hybrid ενισχύει την έννοια της αισθητικής και της κομψότητας της κίνησης από κάθε οπτική γωνία. Αναβαθμισμένες είναι και ο πίνακας οργάνων και η οθόνη πολυμέσων. Επιπλέον, το νέο προηγμένο πακέτο ασφαλείας προσφέρει στον οδηγό μεγαλύτερη σιγουριά.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή