Hennessey Venom F5 Stealth Series: Τρία για τρεις!

Η Hennessey παρουσιάζει μία ακόμη πιο αποκλειστική έκδοση του Venom F5, τη Stealth Series, με κόστος που ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια δολάρια.

Hennessey Venom F5 Stealth Series: Τρία για τρεις!
1'

Του Γιάννη Σκουφή

Η Stealth Series περιλαμβάνει όλα και όλα τρία αυτοκίνητα, δύο κουπέ και ένα ρόουντστερ, τα οποία βασίζονται στο Venom F5 Revolution. Κάθε ένα ξεχωρίζει χάρη στην εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων και το μοναδικό του φινίρισμα, ενώ απαιτούνται πάνω από 2.350 ώρες για τη συναρμολόγησή τους.

Ενδεικτικό είναι πως μόνο για το βάψιμο και το τελικό φινίρισμα των αμαξωμάτων τους χρειάστηκαν πάνω από 650 ώρες.

Στο Monterey παρουσιάστηκε ένα από αυτά, σε χρώμα «Elemental Green» με μια χρυσή ρίγα στο εμπρός splitter, το καπό, τα μαρσπιέ, τον αεραγωγό της οροφής και τον πίσω διαχύτη, ενώ οι τροχοί του είναι σε μια ματ, χρυσή απόχρωση. Στο εμπρός splitter και στην πίσω φτερούγα υπάρχει το αγωνιστικό νούμερο «44». Επειδή αυτό θέλει ο πελάτης.

Το δεύτερο της σειράς Stealth που παρουσιάστηκε είναι ένα Roadster με το όνομα «Hypersonic Blue». Και αυτό διαθέτει πολύ ανθρακόνημα, βαμμένο σε μια ειδική μπλε απόχρωση. Μπλε χρώμα έχουν και τόσο οι τροχοί όσο και οι δαγκάνες των φρένων, ενώ τα λογότυπα Hennessey είναι λευκά.

Η ταυτότητα του τρίτου μοντέλου παραμένει μυστική. Αλλά τι σημασία έχει αφού και τα τρία Stealth έχουν ήδη πωληθεί;

Η εταιρεία από το Τέξας έχει προγραμματίσει να κατασκευάσει μόλις 99 μονάδες του Venom F5, με πηγή ισχύος των V8 bi-turbo των 6.600 κυβικών και των 1.817 ίππων.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή