Ferrari: Δεν φεύγει ο Luca di Montezemolo

Οι φήμες τον ήθελαν να εγκαταλείπει την εταιρία αλλά και την αγωνιστική ομάδα αλλά οLuca di Montezemolo τις διέψευσε στηMonza.

Το pitbox της Ferrari ήταν γεμάτο από κόσμο που περίμενε να ακούσει από πρώτο χέρι τις δηλώσεις του Luca di Montezemolo, μετά τις πολλές φήμες που είχαν κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα γύρω από το μέλλον του στη Ferrari.

Σε μια αυτοσχέδια συνέντευξη τύπου στις πόρτες του motorhome, ο πρόεδρος της ομάδας δήλωσε με σαφήνεια πως θα μείνει στη Ferrari για τα επόμενα τρία χρόνια. Όπως ο ίδιος είπε το συμβόλαιό του επεκτάθηκε και ισχύει από τον Μάρτιο. Διέψευσε έτσι τα δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων, τα οποία τον ήθελαν εκτός ομάδας και τον διευθυντή της Fiat,Sergio Marchionne, να τον αντικαθιστά στην εταιρία και τον Massimo Rivola (σημερινό διευθυντή της Ferrari Sporting) να παίρνει τα ηνία της ομάδας στην F1.

«Είδα τη θύελλα των τελευταίων ημερών. Είναι υπερβολική νομίζω. Είμαι εδώ για να δουλέψω, σήμερα, αύριο και τους επόμενους μήνες», δήλωσε ο 67χρονος μάνατζερ.

Όσο για το μέλλον του Fernando Alonso, στη Ferrari ο Montezemolo είπε ότι η σύμβαση με τον Ισπανό είναι πολύ ισχυρή και ότι ο πιλότος έχει ως μόνη επιθυμία ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο και πάνω σε αυτό δουλεύει με τον διευθυντή της ομάδας Marco Mattiacci.

Τέλος, ο Montezemolo υποστήριξε: «Εάν υπάρχουν νέα, για την ομάδα και για εμένα θα είμαι ο πρώτος που σας τα ανακοινώσω».