F1 Grand Prix Σιγκαπούρη: Postcard από την Σιγκαπούρη

Τι δεν είδαμε στις τηλεοπτικές μεταδόσεις; Ποιοι διάσημοι εμφανίστηκαν στο πρώτο Ασιατικό Grand Prix και τι έγινε μόλις έπεσε η σημαία του τερματισμού.

F1 Grand Prix Σιγκαπούρη: Postcard από την Σιγκαπούρη
3'

Εγκαύματα έπαθαν οι F. Alonso (στα πόδια) ο Κ. Magnussen ( στην πλάτη και στο… στόμα) ενώ αφυδάτωση έπαθε ο D. Kvyat.

Με ξηρό πάγο και ανεμιστήρες (κεντρική φωτογραφία) αντιμετώπισαν οι ομάδες τη ζέστη στη Σιγκαπούρη. Πάντως ο αγώνας έγινε δύσκολος για το Δανό της McLaren, του οποίου το κάθισμα ζεστάθηκε πολύ, ενώ και το νερό του είχε κυριολεκτικά βράσει μέσα στο ειδικό δοχείο. Ο Magnussen κάηκε στην πλάτη, αλλά και στο στόμα στην προσπάθειά του να πιει νερό.

Ο Daniil Kvyat, της Toro Rosso, αντιμετώπισε πρόβλημα με το δοχείο για το νερό του, μένοντας χωρίς υγρά από την αρχή του αγώνα. Ο Ρώσος αφυδατώθηκε νωρίς, εκλιπαρώντας και ζητούσε… να εγκαταλείψει.

Το πρόσωπο του αγώνα ήταν ο F. Alonso. Ο Ισπανός είναι απογοητευμένος και δε χρειάζεται να είσαι «Insider» για να το καταλάβεις. H Ferrari δεν πάει καλά και ο πρόεδρος της Santander που ήταν φίλος του δεν ζει πια (για να γίνει η τράπεζα χορηγός του ξανά). Νέες φήμες, αυτή τη φορά από την Ιαπωνία, θέλουν τη Honda να εκμεταλλεύεται τον αγώνα στη Suzuka, για να πείσει τον Fernando Alonso να επιστρέψει στη McLaren. Ο Ισπανός κοιτάζει ανατολικά για να πάρει τα χρήματα που θέλει. Ας μην ξεχνάμε πως μπήκε στα 37. Το Speed Week έγραψε πως οι Ιάπωνες είναι διατεθειμένοι να εξαγοράσουν από τη Ferrari το υπόλοιπο του συμβολαίου του. Εκείνος πάντως στην Σιγκαπούρη πήγε σε εκδήλωση της «UPS» και ανέβαζε φωτογραφίες από το δωμάτιό του στο Twitter.

Στον Ασιατικό αγώνα έδωσαν το παρόν οι J. Stewart S. Moss και G. Ramsey.

Πολλά τα… γούρια που έλαβε ο N. Rosberg. Όπως είδαμε δεν τον βοήθησαν. O αγώνας του Γερμανού δεν ξεκίνησε καλά αφού το αυτοκίνητο που τον μετέφερε στο parade lap δεν ξεκινούσε. Εγκατέλειψε στον αγώνα και πήγε η σύζυγος του Viviane για να το ηρεμήσει.

Οι σχέσεις των δύο οδηγών της Mercedes συνεχίζουν να μην είναι οι καλύτερες. Ο Lewis Hamilton δήλωσε σε Αγγλική εφημερίδα πως ο team-mate του (Nico Rosberg) έδειξε το αληθινό του πρόσωπο όταν σε κοινή τους συνέντευξη μίλησε στα Ιταλικά για να τον κριτικάρει.

Ο Άγγλος σε όλη τη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα στη Σιγκαπούρη, όταν ήθελε να αναφερθεί στον Rosberg, τον αποκαλούσε: Ο άλλος. Όχι ο άλλος οδηγός της ομάδας, ούτε του άλλου αυτοκινήτου και φυσικά όχι με το όνομά του. Πάντως η νίκη τον ευχαρίστησε και ανέβασε φωτογραφίες από την επόμενη ημέρα στο Twitter του.

Τελευταίο αφήσαμε τον S. Vettel που... έπαιζε με το έπαθλο στο podium ευτυχώς δεν το έσπασε όπως είχε κάνει στο παρελθόν στο Grand Prix της Γερμανίας όταν οδηγούσε για την F3 Euroseries.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή