F1 Grand Prix Ρωσίας: Postcard από το Sochi

Τι δεν είδαμε στις τηλεοπτικές μεταδόσεις; Ποιοι διάσημοι εμφανίστηκαν στο πρώτο Grand Prix της Ρωσίας και τι έγινε μόλις έπεσε η σημαία του τερματισμού.

F1 Grand Prix Ρωσίας: Postcard από το Sochi
2'

Το τετριμμένο και ίσως γραφικό (wish you were here) ταιριάζει ως ευχή ή και λεζάντα στην κάρτα από το Ρωσικό Grand Prix στην πίστα του Sochi.
Φυσικά αναφερόμαστε στον Jules Bianchi, όπου αγωνίζεται στο πιο δύσκολο Grand Prix αυτό της ζωής του. Όλοι οι οδηγοί έκαναν ένα κύκλο πριν την εκκίνηση και προσευχήθηκαν για αυτόν.


Όσοι βρέθηκαν στο Sochi μιλούσαν για ένα ανιαρό Grand Prix. Μία διαδρομή η οποία έμοιαζε πολύ με την Βαλένθια αλλά χωρίς ενδιαφέρον.

Το κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Vladimir Putin (αλλοίμονο) ο οποίος ήταν και στα T-shirts του αγώνα ως πιλότος. Μετά όλοι ασχολήθηκαν με την Mercedes η οποία κέρδισε το πρωτάθλημα κατασκευαστών για πρώτη φορά στην ιστορία της στην F1.

Βλέποντας πως δεν ασχολούνται μαζί του, ο Fernando Alonso, δήλωσε πως η διάσπαση με Ferrari είναι «απλά μια φήμη». Όλοι πάντως είναι σίγουροι ότι ο Ισπανός θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν, αλλά ο ίδιος δήλωσε σε δημοσιογράφους στη Ρωσία την Κυριακή ότι: «ούτε η Ferrari, ούτε εγώ είπαμε ότι έχει λήξει το συμβόλαιο μου». Ο ίδιος δήλωνε πως ίσως την επόμενη χρονιά να οδηγεί για ομάδα που δεν θα έχει τους κινητήρες της Mercedes.

Η Marussia ανακοίνωσε πως σύντομα θα επιστρέψει σε format δύο αυτοκινήτων μετά το Ρωσικό Grand Prix. Στο Sochi ο Max Chilton ήταν ο μοναδικός οδηγός τους, με την ομάδα να κρατά εκτός το αυτοκίνητο του Jules Bianchi, από σεβασμό προς τον Γάλλο, ο οποίος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της πόλης MIes.

Η φωτογραφία που έκανε θραύση ήταν αυτή που δημοσίευσε ο Eddie Jordan στο Twitter του. Απεικονίζει τους: (από αριστερά προς τα δεξιά) Daniel Ricciardo, David Coulthard, Jenson Button, Adrian Sutil, Jean-Eric Vergne, Nico Rosberg και (πίσω σειρά) Dudu Massa, Eddie Jordan, Felipe Massa να χαλαρώνουν σε αεροπλάνο μετά από το Ρωσικό Grand Prix

O Felipe Massa σε δηλώσεις του επικρίνει την επιλογή της Pirelli για τις «σκληρές» και «μεσαίες» γόμες στα ελαστικά για το Grand Prix της Βραζιλίας, λέγοντας ότι μπορεί η επιλογή να είναι «επικίνδυνη».

Μετά τη νίκη στο πρωτάθλημα κατασκευαστών στο Sochi, η Mercedes έγραψε στο Twitter της: «Home sweet home Brackley is looking pretty good»
Αμέσως μετά η Ferrari απάντησε: «Συγχαρητήρια αξίζατε τον τίτλο. Χαρείτε όσο μπορείτε γιατί επιστρέφουφε».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή