Deals365: Μοναδικές Προσφορές

Στο αφιέρωμα Newsbomb On Wheels ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες προσφορές για την αναβάθμιση και βελτίωση του αυτοκινήτου.

Deals365: Μοναδικές Προσφορές
1'

Βροχή με χώμα, ρύποι δυνατή ηλιοφάνεια. Τρεις αιτίες που μπορεί να καταστρέψουν το χρώμα του αυτοκινήτου και να χαλάσουν την εμφάνισή του. Επιπλέον ο δυνατός ήλιος ανεβάζει τη θερμοκρασία στο εσωτερικό. Μπορεί να αλλοιώσει την ταπετσαρία και τις επενδύσεις των καθισμάτων, αλλά και να μειώσει την απόδοση του κλιματισμού. Συμπληρώστε, πως η αύξηση της θερμοκρασίας φέρνει στην επιφάνεια μυρωδιές από τα βρώμικα καθίσματα και γι' αυτό χρειάζεται ένας καθαρισμός.

Για να σας κάνουμε την ζωή πιο... εύκολη επιλέξαμε με την βοήθεια του Deals365 μοναδικές προσφορές τις οποίες μπορείτε να αγοράσετε έως τις 20/05/2015(και να τις χρησιμοποιήσετε βάσει των όρων που θα βρείτε σε κάθε προσφορά):

  • Καθαρισμό αυτοκινήτου μέσα έξω με κέρωμα & απολύμανση του air condition, με υπηρεσίες που ξεκινούν από 5ευρώ.

Πρόλαβε εδώ την προσφορά μόνο με 5€(έκπτωση 67%)

  • Για να «κρατήσετε» τον ήλιο μακριά από το εσωτερικό του οχήματός σας, προτείνουμε την τοποθέτηση αντηλιακής μεμβράνης (από 95 ευρώ) για αγορά.

Πρόλαβε εδώ την προσφορά μόνο με 95€(έκπτωση 41%)!

  • Αν δεν μπορείτε ή δεν προλαβαίνετε να ασχοληθείτε με τον καθαρισμό του αυτοκινήτου σας μπορείτε να κάνετε οικολογικό βιοκαθαρισμό στο χώρο σας με 29,9 ευρώ (για oικολογικό βιοκαθαρισμό αυτοκινήτου 10 σταδίων).

Πρόλαβε εδώ την προσφορά μόνο με 29,9€ (έκπτωση 64%)!

  • Τέλος για να βοηθήσετε το σύστημα κλιματισμού του Ι.Χ σας (για καλύτερη απόδοση και λιγότερη καταπόνηση του ) μπορείτε να κάνετε service στο air condition (προσφορά 25 ευρώ) για ολοκληρωμένο service.

Πρόλαβε εδώ την προσφορά μόνο με 25€ (έκπτωση 59%)!

Επιστροφή στο Newsbomb on wheels.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή