Η εποχή των νάνων

Η κατάρα και η ατυχία αυτής της χώρας είναι ότι στις πιο δύσκολες στιγμές της βρέθηκε να διευθύνεται από διάφορους φασουλήδες της πολιτικής, που το μόνο που τους νοιάζει είναι να κρατήσουν ζεστή την καρέκλα τους στη βουλή και να ξαναβγούν στις επόμενες εκλογές.

Η εποχή των νάνων

Τρελαίνομαι με όλους αυτούς τους εθνοπατέρες που παίζουν με το ναι και το όχι για τα μέτρα. Που απειλούν ότι θα τα καταψηφίσουν αλλά τελευταία στιγμή το μετανιώνουν και τα ψηφίζουν, με όλους αυτούς τους ασήμαντους που εκβιάζουν κομματικές ηγεσίες για κάποιο τοπικό ρουσφετάκι προκειμένου να ψηφίσουν τα μέτρα της τρόικα.

Ζούμε στην εποχή των νάνων της πολιτικής. Πού είσαστε ρε Κωνσταντίνε Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου, να στείλετε αδιάβαστους στα σπίτια τους όλους αυτούς τους ασήμαντους, αμόρφωτους, «μαυρογιαλούρους», που παίζουν με την αγωνία μας και τις τύχες αυτής της χώρας;

Κι αν αυτά γίνονται σε επίπεδο βουλευτών, οι πολιτικοί αρχηγοί κάνουν ό,τι μπορούν για να χάσουν την αξιοπιστία τους.

Ο Καμμένος προτείνει στο ΣΥΡΙΖΑ παραίτηση όλων των βουλευτών τους για να προκαλέσουν εκλογές και δεν έχει κάτσει καν να διαβάσει το Σύνταγμα, που δίνει άλλες λύσεις σε πιθανότητα πολιτικού αδιεξόδου λόγω παραίτησης βουλευτών.

Ο Βενιζέλος λέει ότι αν δεν ψηφίσει η ΔΗΜΑΡ τα μέτρα, δεν τα ψηφίζει και το ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή η άλλοτε κραταιή παράταξη του Ανδρέα ρυμουλκείται από το κόμμα του Κουβέλη. Η ΔΗΜΑΡ λέει το αντιφατικό, στηρίζω την κυβέρνηση αλλά δεν ψηφίζω τις συμφωνίες της για τα εργασιακά με την τρόικα. Ο Τσίπρας υποστηρίζει το ανέφικτο, διαγραφή δηλαδή του μνημονίου και των χρεών, αλλά παραμονή στην ευρωζώνη. Και ο Σαμαράς, άλλα έλεγε προ μηνών στο Ζάππειο 1 και 2 και άλλα εφαρμόζει σαν πρωθυπουργός στην πράξη.

Για όλους αυτούς τους λόγους ο ελληνικός λαός είναι σε απόγνωση, τα 'χει χαμένα και δεν ξέρει πού να ακουμπήσει και με ποιον να παλέψει.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή