Δεν με νοιάζει τι κάνει η Ζωή…

Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσαν οι πολιτικοί μας γίγαντες να κάνουν έναν ολόκληρο λαό να ενδιαφέρεται όχι για το τι κρύβεται πίσω από τη λίστα Λαγκάρντ, αλλά για το αν τσακώνεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον «Μπουμπούκο», αν ανεβαίνουν μυρμήγκια στο κεφάλι του κ. Μαρκογιαννάκη όταν αρχίζει τις ερωτήσεις της η Ζωή και αν η βουλευτής της ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται σαν δικηγόρος έναν βιαστή και βάζει τρικλοποδιές στη Δικαιοσύνη για να μην δικαστεί ο πελάτης της.

Δεν με ενδιαφέρει επιτέλους αν η Ζωή φοράει μακριά ή κοντή φούστα, αν πίνει τίποτα ληγμένα ή όχι, αν λιμάρει την καρέκλα του Τσίπρα στο ΣΥΡΙΖΑ ή αν τρώει όλο το φαγητό της το βράδυ ή κάνει δίαιτα.

Εμένα με ενδιαφέρει ποιος έβαλε το χεράκι του και για ποιοι λόγο στη λίστα Λαγκάρντ. Τι πήγανε να μας κρύψουν; Τι θα γίνει με όλους αυτούς που εμφανίζονται να έχουν τεράστια ποσά στην ελβετική τράπεζα και δεν ξέρουμε αν τα έχουν δηλώσει;

Από εκεί και πέρα όλοι αυτοί που φροντίζουν να μας στρέψουν τη προσοχή μας στη Ζωή και τα καμώματά της, μόνο υποψίες για κινήσεις συγκάλυψης του σκανδάλου προκαλούν.

Επιτέλους όλοι τους εκεί μέσα στην Προανακριτική της Βουλής αλλά και στο Προεδρείο της Βουλής (από Μεϊμαράκη μέχρι πολιτικές ηγεσίες των κομμάτων) ας καταλάβουν ότι δεν είναι μεσημεριανή εκπομπή η προανάκριση για τη λίστα Λαγκάρντ αλλά μία κορυφαία πολιτική υπόθεση για την οποία ένας ολόκληρος λαός περιμένει να μάθει την αλήθεια.