Οι χρήσιμοι ηλίθιοι της Χρυσής Αυγής

Τώρα τι θα απογίνουμε χωρίς βαρβάρους και κυρίως χωρίς τους χρήσιμους ηλίθιους της Χρυσής Αυγής;

Οι χρήσιμοι ηλίθιοι της Χρυσής Αυγής


Τι θα γίνουμε χωρίς αυτούς του λούμπεν τύπους που τους είδαμε όλους να παρελαύνουν από μπροστά μας, δεμένοι με χειροπέδες, και ξαφνικά τα σπίτια μας γέμισαν αυτή την μπόχα του υποκόσμου, μία γλίτσα, αυτή τη βρώμα που είχαν τα παλιά μπουρδέλα της Τρούμπας, που μύριζαν πατσουλί και ιδρώτα;

Τι θα γίνουμε χωρίς όλον αυτόν τον θίασο των παλιάτσων και φασουλήδων του φασισμού, που έτσι, σαν αποχαιρετισμό σε όλους μας έβγαλαν, ό,τι πιο χυδαίο και αλήτικο έχουν μέσα τους.

Τους είδαμε να βγαίνουν από τη ΓΑΔΑ και να μπαίνουν στα δικαστήρια για να απολογηθούν. Ο Κασιδιάρης έφτυνε δημοσιογράφους και οπερατέρ, παιδιά που έβγαζαν το Σαββατόβραδο το μεροκάματό τους, των 30 και 40 ευρώ. Τον Μίχο να βρίζει τα ίδια παιδιά «να γ.... τα σπίτια σας και τις οικογένειές σας» και τον Παναγιώταρο να φωνάζει «κουφάλες θα σας γ....».

Και μέσα σε όλο αυτό το συμπούρμπουλο η κυρία του κυρίου, (η βουλευτής Ζαρούλια της ΧΑ) να φωνάζει έξω από τα δικαστήρια στον σιδηροδέσμιο σύζυγό της: «αγάπη μου σκίσ' τους».

Όλα αυτά βέβαια τώρα είναι ιστορία, προφανώς η εποχή Μιχαλολιάκου-Καιάδα για τη Χρυσή Αυγή έχει τελειώσει, τα νέα «μπουμπούκια» του φασισμού θα τα δούμε το επόμενο διάστημα, και μένουν τα δύο μεγάλα κόμματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να αναρωτιούνται τι θα απογίνουν τώρα χωρίς τους χρήσιμους ηλίθιους της Χρυσής Αυγής. Και αυτό, γιατί η Χρυσή Αυγή για τη Νέα Δημοκρατία απορροφούσε ένα μεγάλο μέρος των αγανακτισμένων Ελλήνων, των απελπισμένων, των πεινασμένων, που αν δεν υπήρχαν οι φασίστες μάλλον θα πήγαιναν προς το ΣΥΡΙΖΑ, αυξάνοντας τη δύναμή του.

Και γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έβλεπε ένα κατεξοχήν κομμάτι της δεξιάς να φεύγει από τη ΝΔ και να πηγαίνει στη Χρυσή Αυγή, αφαιρώντας από τη Νέα Δημοκρατία πολύτιμους ψήφους που μπορεί και να της έδιναν αυτοδυναμία.

Τις επόμενες μέρες θα δούμε ένα πολιτικό ντέρμπι μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ποιοι θα πάρουν πίσω από το πτώμα της Χρυσής Αυγής τα «καλύτερα» κομμάτια.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή