Θα κερδίσει το «σ´ αγαπώ» στον ΣΥΡΙΖΑ;

Έχετε ρωτήσει ποτέ τον σύντροφό σας, αν σας αγαπάει; Αν εκείνος απάντησε ναι ,κατά πάσα πιθανότητα είναι ψέματα.
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI
2'

Δεν θέλω να σας προσγειώσω απότομα από το συννεφάκι σας , αλλά πως μπορείς να ξέρεις ότι αγαπάς τον άλλον τόσο απλά; Κάποιος μου είχε πει , ότι η μαγική λέξη γεννιέται εύκολα απ’ το στόμα μας , μα φέρνει οστά και επιβεβαιώνεται από τις δυσκολίες που προσπερνάει. Όπως στον ΣΥΡΙΖΑ….

Σκεφτείτε τώρα, να βλέπατε πρωτάθλημα που συνέχεια κερδίζει ο Παναθηναϊκός. Λάθος παράδειγμα, έτσι κι αλλιώς αυτό συμβαίνει!!! Φανταστείτε τότε , να είχαμε διαθέσιμο μόνο ένα κανάλι στην τηλεόραση μας, βαρετό.

Αναρωτιέστε, που θέλω να καταλήξω. Πολλά ακούγονται για διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ, αποχωρήσεις και εντάσεις. Η καρέκλα , βέβαια, είναι γλυκιά , και ας είναι η δεύτερη. Έτσι κι αλλιώς , τον εχθρό όταν το χτυπάς από μέσα , μπορείς πιο εύκολα να τον εξουδετερώσεις.

Σε λίγο, θα έχουμε νικητή. Κατά την γνώμη μου, θα έχουμε και ενωμένο κόμμα. Φαινομενικά τουλάχιστον. Σαν τις οικογένειες που φαίνονται τέλειες και μέσα στο σπίτι χρειάζεσαι αλεξικέραυνο για να επιβιώσεις. Μπορεί , όμως , ο Σύριζα να είναι απέναντι από την Νέα Δημοκρατία;

Η Ελλάδα , όπως και κάθε χώρα , έχει ανάγκη ισχυρή αντιπολίτευση για να μπορεί να ψέγει την κυβέρνηση. Κάποιες φορές λογικά, άλλες παράλογα. Παρ´ όλα αυτά, εκφράζει εκείνους που βλέπουν τις τιμές να ανεβαίνουν, τις συντάξεις να αποδυναμώνονται και νομοσχέδια να ψηφίζονται με κλειστά μάτια

Εντάξει , θα πείτε, υπάρχει και το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ. Τόσο καιρό που στο κόκκινο στρατόπεδο έχουμε εμφύλιο, δεν έχω δει τους πράσινους να μιλούν. Κι αν μιλούν, ψιθυρίζουν. Ο ψίθυρος τους πάντως, φαίνεται να μην έχει ανταπόκριση στον κόσμο. Το τι κάνει η κυβέρνηση στην χώρα μας , ούτε σε κάποια εκπομπή το βλέπω, ούτε σε site το διαβάζω. Μα ταυτόχρονα, κανένα κόμμα δεν άκουσα να υψώνει φωνή, να κρίνει, να σχολιάζει. Νίκησε το σκυλάκι του κ. Κασσελάκη που έκανε την ανάγκη του σε ζωντανή σύνδεση. Πιο σοβαρό από τα σχέδια της κυβέρνησης για την χώρα μας.

Όποιον, λοιπόν και να υποστηρίζεις, το βέβαιο είναι πως ο επόμενος αρχηγός του Σύριζα, οφείλει μετά τα εμπόδια να δυναμώσει το κόμμα. Να πάψει να ασχολείται με τα εν οίκω, με τα brunch, τις πισίνες και όπως μπορεί να σταθεί απέναντι στον κ. Μητσοτάκη. Οφείλει να δείξει, ότι υπάρχει δεύτερη ευκαιρία και πως ισχύει η φράση «ουδείς αναντικατάστατος». Κυρίως, να γυρίσει τα φώτα και τις κάμερες, από το φανελάκι του , προς τις κινήσεις της κυβέρνησης και τα προβλήματα του κόσμου.