Τούρκος σεφ που δουλεύει στην Ελλάδα: Το 95% των Τούρκων προτιμούν χοιρινό παρά την απαγόρευση

«Αν ανοίξει ένα εστιατόριο με χοιρινό ντονέρ στην Αλικαρνασσό, πιστέψτε με, θα υπάρχει ουρά εκεί», λέει ο Τούρκος σεφ 

Τούρκος σεφ που δουλεύει στην Ελλάδα: Το 95% των Τούρκων προτιμούν χοιρινό παρά την απαγόρευση
2'

Ένας Τούρκος σεφ ντoνέρ που εργάζεται στην Ελλάδα ισχυρίστηκε ότι οι περισσότεροι τουρίστες από την Τουρκία προτιμούν τα κεμπάπ με χοιρινό.

Σύμφωνα με το turkiyegazetesi.com.tr ο κατασκευαστής ντονέρ, ο οποίος έγινε trending θέμα με ένα βίντεο που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είπε: «90-95 στους 100 Τούρκους τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα προτιμούν το χοιρινό». Υπενθυμίζεται ότι οι μουσουλμάνοι απαγορεύεται να καταναλώνουν χοιρινό κρέας.

Εισροή τουριστών σημειώθηκε στα ελληνικά νησιά λόγω των υπέρογκων τιμών στα παραθεριστικά θέρετρα της Τουρκίας. Ενώ αυτή η εισροή Τούρκων τουριστών συνεχίζεται στα ελληνικά νησιά ο σεφ υπογράμμισε ότι τίποτα στην Τουρκία δεν είναι όπως φαίνεται απ' έξω: «Αν ανοίξει ένα εστιατόριο με χοιρινό ντονέρ στην Αλικαρνασσό, πιστέψτε με, θα υπάρχει ουρά εκεί».

Ο Dönerci έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στη δήλωσή του:

Υπάρχουν σημαντικά πράγματα που θέλω να σας πω σήμερα. Ακολουθώ τα social media στην Τουρκία, δεν είναι η χώρα που φαίνεται. 90-95 στους 100 τουρίστες που έρχονται εδώ στην Ελλάδα και στους 100 τουρίστες που έρχονται σε εμάς ως πελάτες προτιμούν χοιρινό κεμπάπ. Έρχεσαι λοιπόν και λες ότι η Τουρκία είναι μουσουλμανική, αλλά αδερφέ, όλα αυτά τα γουρούνια μας τα πουλάμε. Αλλά είναι γεγονός ότι οι Τούρκοι πελάτες μας προτιμούν το χοιρινό. Και το λέω αυτό, αν ανοίξει ένα χοιρινό εστιατόριο στην Αλικαρνασσό, πιστέψτε με, θα υπάρχει ουρά εκεί, κόσμο. Δεν χρειάζεται να πουλάς κρυφά, φίλοι, κάποιοι το ανακατεύουν και το πουλάνε κρυφά. Νομίζω ότι πρέπει να το δώσεις ανοιχτά και φθηνότερα για να το αγοράσει ο κόσμος φτηνά και να το φάει. Κάνω αυτή τη δουλειά εδώ και 22 χρόνια, το χοιρινό δεν είναι η προτίμησή μου, δεν το τρώω. Σέβομαι αυτούς που τρώνε. Ας με σεβαστούν κι αυτοί.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή