Αφροδίτη Λατινοπούλου: Στο κατώφλι της Ευρωβουλής η «Φωνή Λογικής» - Ποια είναι η Ελληνίδα Μελόνι

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου πέρσι ιδρύει τη Φωνή Λογικής και μέσα σε 12 μήνες τη φέρνει στην πόρτα του Ευρωκοινοβουλίου.

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Στο κατώφλι της Ευρωβουλής η «Φωνή Λογικής» - Ποια είναι η Ελληνίδα Μελόνι
2'

Η επικεφαλής της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου βρίσκεται ένα βήμα πριν την ευρωβουλή καθώς με την ενσωματώση στο 52,25% της Επικράτειας, η Φωνή Λογικής βρίσκεται στο 3,05% και παλεύει για την είσοδο στο ευρωκοινοβούλιο.

Ποια είναι όμως η 33χρονη δικηγόρος στο επάγγελμα με καταγωγή από τον Έβρο; Με την υπόσχεση να πολεμά οτιδήποτε «απειλεί» την ιερή τριάδα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια», έχει θέσει εξ’ αρχής τις δικές της κόκκινες γραμμές.

Αυτές που ακολουθεί πιστά το κόμμα της «Φωνή Λογικής» που ίδρυσε στις 23 Μαρτίου 2023, αφότου αποχώρησε από την Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής, λόγω διαφωνίας της με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Η άλλοτε πολιτεύτρια της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης πολέμια της woke ατζέντας – την οποία αποκαλεί «παράνοια» – η «Φωνή Λογικής» κατάφερε στις εκλογές του 2023 να πείσει το 0,5 του εκλογικού σώματος και να τερματίσει στη 10 θέση σε μια 8κομματική Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι το 2019 η Αφροδίτη Λατινοπούλου αποδέχθηκε την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας να κατέβει υποψήφια βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης, αλλά δεν εξελέγη. Συνέχισε την πολιτική δράση και δύο χρόνια μετά ανακοίνωσε την αποχώρηση της από το κόμμα, διαφωνώντας ριζικά με κάποιες επιλογές.

Πέρσι ιδρύει τη Φωνή Λογικής και μέσα σε 12 μήνες τη φέρνει στην πόρτα του Ευρωκοινοβουλίου.

Η δυναμική και υπερδραστήρια Αφροδίτη Λατινοπούλου, εάν τελικώς βρεθεί στο Ευρωκοινοβούλιο, θα εργαστεί για «να βάλει στοπ στη λαθρομετανάστευση, στη λαίλαπα της woke ατζέντας και στον άκρατο δικαιωμα τισμό», όπως είχε δηλώσει πριν από μερικές ημέρες σε συνέντευξη της στην Espresso.

Τα εθνικά θέματα είναι πολύ ψηλά ο στην ατζέντα της Αφροδίτης Λατινοπούλου ενώ ψηλά τοποθετεί τα θέματα των ΛΟΑΤΚΙ και των λαθρο- μεταναστών, για τα οποία έχει ξεκάθαρες θέσεις.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, παρότι νεαρή και όμορφη, δεν αναφέρεται ποτέ στην προσωπική της ζωή, την οποία κρατά πολύ «κλειστή».

Δείτε εδώ την αναλυτική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Newsbomb.gr:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα