Χώρισε έπειτα από 13 χρόνια ο «μπαρμπα-Γιάννης»

Με τη φράση «απολαμβάνω τη μοναχικότητά μου» ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης επιβεβαίωσε σήμερα, Τετάρτη (04/11/2015) ότι χώρισε οριστικά με την μέχρι πρότινος 52χρονη συμβία του από την Αυστρία, Γκαμπριέλα Σάινερ.

Χώρισε έπειτα από 13 χρόνια ο «μπαρμπα-Γιάννης»

Μιλώντας στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Amagi, ο Γ. Μπουτάρης μίλησε για την αγαπημένη του «Γκάμπι», αλλά και για το θάνατο της συζύγου του, Αθηνάς, που είχε χάσει τη μάχη για τη ζωή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μου ήταν εξαιρετικά δύσκολο, αφού ήμουν γέρος, αλλά δεν είχα παραιτηθεί από την ερωτική διάθεση. Αναζητούσα μια θαλπωρή, τον έρωτα, την οικειότητα και όχι αντικατάσταση της συζύγου μου».

Με τη Σάινερ, ο «μπαρμπα-Γιάννης» γνωρίστηκε σε μία από τις εκδηλώσεις για την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης που ήταν η Θεσσαλονίκη.

Θαμπωμένος και γοητευμένος από τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της κοπέλας, ο Μπουτάρης είχε πει τότε σε συνέντευξή του πως «μιλάει τα ελληνικά καλύτερα από εμένα και από εσένα, είναι γλυκύτατη, έχει βοηθήσει μη κυβερνητικές οργανώσεις, βοήθησε στην κοινωνική πολιτική του Δήμου και σήμερα μετέχει στην ελληνογερμανική συνεργασία».

Η Σάινερ, γοητεύτηκε κι εκείνη με τη σειρά της από την πληθωρική προσωπικότητα του γνωστού επιχειρηματία και νυν δημάρχου, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Ένα ταξίδι που έκανε στις Πρέσπες το 2000 έμελλε να τη σημαδέψει, καθώς, μαγεμένη από την ομορφιά του τοπίου, την οδήγησε να χτίσει εκεί το δικό της σπίτι και παράλληλα τη ΜΚΟ «Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών».

Φευ, η σχέση της με τον Μπουτάρη δεν έμελλε, τελικά, να κρατήσει. Οι όμορφες εικόνες από τις κοινές τους εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή