Εδώ ο κόσμος χάνεται, βαρκούλες αρμενίζουν

Την ώρα που ο κορονοϊός και η μετάλλαξη Όμικρον θερίζουν, κάποιοι «σεναριογράφοι» και «δημοσιολογούντες» ονειρεύονται ανασχηματισμούς και διάφορα τέτοια όμορφα.
Το μυθιστόρημα των πρόωρων εκλογών το έκοψε μαχαίρι ο Μητσοτάκης και τώρα απέμεινε το «έργο» του ανασχηματισμού...
Intime News
2'

Αφού δηλαδή μας φούσκωναν τα μυαλά το προηγούμενο διάστημα με σενάρια επί σεναρίων περί πρόωρων εκλογών, τώρα βρήκαν καινούργιο παιχνιδάκι με τον ανασχηματισμό. Βλέπεις το μυθιστόρημα των πρόωρων εκλογών το έκοψε μαχαίρι ο Μητσοτάκης και τώρα απέμεινε το «έργο» του ανασχηματισμού. Θα το πουλήσουν και αυτό για λίγες ημέρες και μετά θα βρουν κάτι άλλο…

Μόνο που αυτή τη δεδομένη στιγμή με τέτοια πίεση υγειονομική αλλά και οικονομική δεν έχει καμία απολύτως ουσία να συζητάμε για πράγματα ανούσια. Αυτό που ενδιαφέρει την κοινωνία είναι η κυβέρνηση να κάνει τη δουλειά της. Εδώ προέχει η υγεία μας. Να ξεπεράσουμε το 4ο σκληρό και οδυνηρό κύμα της πανδημίας και να βγούμε σε ένα ξέφωτο ασφαλείς.

Είναι ώρα να αναλωνόμαστε σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας ότι δήθεν θα πάει ο Μητσοτάκης στα Γιάννενα την Πρωτοχρονιά και θα σκεφτεί τον ανασχηματισμό; Ρε σεις, πάτε καλά ή να βάλω τις φωνές. Εδώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει μετά την Πρωτοχρονιά. Θα ανοίξουν τα σχολεία; Θα λειτουργεί κανονικά η αγορά; Θα αντέχει το ΕΣΥ; Και θα κάτσουμε να σκεφτούμε αν θα διώξει ο Μητσοτάκης τον τάδε ή τον δείνα υπουργό; Και αν θα το δουλέψει στην Αρίστη στα Ζαγοροχώρια; Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

Αφήστε τους ανασχηματισμούς και τις εκλογές για αργότερα, όταν θα έχουμε συνθήκες κανονικότητας. Με 100 νεκρούς την ημέρα δεν συζητάς για τέτοια πράγματα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σε δύο φάσεις το σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας - Τι θα ισχύσει από αύριο

Σάκης Τανιμανίδης: Τα νεότερα για την υγεία του - Η ανάρτηση μετά την εισαγωγή στο νοσοκομείο

Νέα μέτρα-Μάσκα KN95: Ποια είναι η διάρκεια ζωής της και πόσο προστατεύει από τον κορονοϊό