Tα «κοράκια» του δικαιωματισμού

Προφανώς και όλη η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη και σοκαρισμένη με το τραγικό πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο – Όμως είναι άλλο πράγμα η ευαισθησία κι άλλο πράγμα ο ανθελληνισμός

Tα «κοράκια» του δικαιωματισμού
1'

Από την πρώτη στιγμή της ανείπωτης τραγωδίας βγήκαν παγανιά τα γνωστά κοράκια του δικαιωματισμού, όχι για να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στους δυστυχείς που έχασαν τη ζωή τους, αλλά για να κατηγορήσουν την Ελλάδα! Αναφέρομαι στα μέλη των ΜΚΟ και σε όλους αυτούς τους «ευαίσθητους» αριστεριστές που σε κάθε τραγωδία σπεύδουν όχι μόνο να κάνουν πολιτικά μνημόσυνα, αλλά και να εκμεταλλευθούν τον πόνο και την δυστυχία απλών ανθρώπων. Χυδαία «κοράκια», δήθεν δικαιωματιστές και δήθεν ευαίσθητοι που κουνούν το δάχτυλο σε όλους και έχουν το θράσος να μιλούν με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο απέναντι και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας λες και είναι κάποιο φιλαράκι τους από τίποτα στέκια κατάληψης.

Οι κατ’ επάγγελμα αλληλέγγυοι ξεκίνησαν το γνωστό ανθελληνικό γαϊτανάκι ότι η Ελλάδα είναι «χώρα – εγκληματίας», όπως συνηθίζουν να λένε. Όπως ακριβώς έκαναν και στο παρελθόν όταν ισχυριζόντουσαν στα ξένα ΜΜΕ και στα διεθνή φόρα ότι οι Έλληνες αστυνομικοί σκοτώνουν αθώους μετανάστες στον Έβρο. Το ίδιο έκαμαν και με την δήθεν νεκρή Μαρία στον Έβρο που δήθεν την δάγκωσε σκορπιός. Οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Δεν έχουν ούτε αξίες, ούτε ιδανικά. Είναι στην κυριολεξία απάτριδες και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην εθνική ασφάλεια της χώρας.

Το μένος τους κατά της Ελλάδας είναι ανεξήγητο και προφανώς χρίζει ψυχιατρικής αναλύσεως. Εκτός κι αν είναι όργανα προβοκατόρων που εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα. Πάντως δεν ορρωδούν προ ουδενός.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή