Έτοιμοι όλοι για πρωθυπουργοί στον ΣΥΡΙΖΑ

Οι υποψήφιοι της Κουμουνδούρου έχουν πάει ένα σκαλί πιο πάνω τη διαδικασία. Δεν θέλουν απλά να γίνουν πρόεδροι στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δηλώνουν έτοιμοι για πρωθυπουργοί

Έτοιμοι όλοι για πρωθυπουργοί στον ΣΥΡΙΖΑ
1'

Το δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Προφανώς και θέλω να γίνω πρωθυπουργός» είπε ο Γιούκλιντ (έτσι τον αποκαλούν οι φίλοι του λόγω της βρετανικής του παιδείας).

«Θέλω την εξουσία. Αλλά δεν θέλουμε εκπτώσεις στην ιδεολογία μας», είπε χαρακτηριστικά.

Κάτσε βρε Ευκλείδη να βγεις πρώτα πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μην βιάζεσαι για την πρωθυπουργία, έχεις δρόμο ακόμα. Κι εσύ και η Έφη Αχτσιόγλου που επίσης έσπευσε να μας πει ότι θα κερδίσει τον Μητσοτάκη.

«Φυσικά και μπορώ να κερδίσω τον Μητσοτάκη, αλλιώς δεν θα κατέβαινα υποψήφια», λέει δεξιά κι αριστερά με απόλυτη σιγουριά η Έφη.

Μόνον ο Στέφανος Τζουμάκας δεν έχει πει ότι θα κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Περιμένω να το πει και αυτός για να ολοκληρωθεί το καρέ. Και ο Κασσελάκης λέει ότι θα νικήσει τον Μητσοτάκη. Καημένε Κυριάκο την… έβαψες.

Όποιος και να βγει έχεις χάσει από τα αποδυτήρια. Άλλωστε όποιον κι αν ρωτήσεις στην Ελλάδα θα σου πει: «η Έφη κι ο Ευκλείδης θα τον κάνουν μια χαψιά τον Μητσοτάκη».

Έχουν τεράστιο ρεύμα στην ελληνική κοινωνία οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ. Να σκεφτείτε ότι 30.000 Έλληνες είναι έτοιμοι να πάνε να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές. Για τέτοιο ενδιαφέρον μιλάμε. Γεμίζουν ολόκληρο ταξί!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα