Κασσελάκης: Ο εκνευρισμός του… Mr. Nothing από το Μαϊάμι

Ο… εφοπλιστής χωρίς καράβια εκτός από τα ψέματα που αραδιάζει φαίνεται ότι εκνευρίζεται εύκολα και χάνει την υπομονή του.

Κασσελάκης: Ο εκνευρισμός του… Mr. Nothing από το Μαϊάμι
1'

Μόλις χθες βγήκε στο Mega και στις καυτές ερωτήσεις του Νίκου Ευαγγελάτου έλεγε άλλα αντί άλλων. Εκτός από το γεγονός ότι δεν είχε καμία συγκεκριμένη πρόταση επί των σημαντικών ζητημάτων που ταλανίζουν την χώρα, ο Στέφανος Κασσελάκης εκνευρίστηκε διότι δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις! Σε κάποια στιγμή έχασε την ψυχραιμία του υποδεικνύοντας στον δημοσιογράφο ποιες ερωτήσεις πρέπει να του κάνει. Ώπα Στέφανε κατέβα από το καλάμι, δεν είσαι ο Χάρι Πόττερ…

Τον ρωτούσε ο Ευαγγελάτος για το παραδικαστικό που δήθεν έμπλεξε τον πατέρα του και έγινε έξαλλος ο «Μεσσίας» της Αριστεράς. Τον ρωτούσε για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια κι ανάθεμα αν καταλάβαμε αν είναι υπέρ ή κατά.

Ουδεμία πρόταση δεν κατέθεσε για το ποιες είναι οι θέσεις του επί της πολιτικής προστασίας και της πυροπροστασίας. Εκεί που έδωσε ρέστα ήταν στην ερώτηση πού θα βρει λεφτά να προσλάβει μισθοφόρους αν καταργήσει τον εθνικό στρατό… Ο άνθρωπος τραύλιζε κάτι ακαταλαβίστικα χωρίς να δώσει καμία ουσιαστική απάντηση και για άλλη μια φορά απέδειξε ότι πρόκειται απλά για ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα.

Επίσης για όσους είδαν προσεκτικά την συνέντευξή του θα κατάλαβαν ότι τόσο ο Τσακαλώτος όσο και ο ΓΑΠ μιλούν καλύτερα την ελληνική γλώσσα από το Στέφανο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή