Όχι άλλο κάρβουνο και… Σημίτη

Έλεος πιά με την αγιοποίηση του Σημίτη, του Βενιζέλου και των άλλων Πασόκων που έκαψαν την Ελλάδα στις εποχές των παχιών αγελάδων και μας έριξαν στα βράχια.
1'

Οι άνθρωποι που κυβέρνησαν την χώρα και διόγκωσαν τα χρέη της Ελλάδας με δανεικά πακέτα της Ε.Ε. , που μας έβαλαν στην ΟΝΕ με ψεύτικα στοιχεία, που έδιναν εκατοντάδες έργα με υπερτιμολογήσεις, παρουσιάζονται σήμερα ως άγιοι και ως σωτήρες της Ελλάδας!

Οι άνθρωποι που συγκυβερνούσαν αγκαζέ με τους εθνικούς εργολάβους να βγαίνουν πάλι από τις αραχνιασμένες ντουλάπες της Ιστορίας και να προσπαθούν κάποιοι με δίκτυα και think tank να τους ξεπλύνουν και να μας τους παρουσιάσουν ως πρότυπα διακυβέρνησης! Ε λοιπόν όχι άλλο κάρβουνο, όχι άλλο Σημίτη, όχι άλλο Βενιζέλο. Τους ξέρουμε, τους ζήσαμε στο πετσί μας.

Δεν έχουν τίποτα να πουν στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας οι συγκεκριμένοι. Δεν μπορούν να εμπνεύσουν τις νέες γενιές γιατί με τις πολιτικές τους χρέωσαν μέχρι και τα δισέγγονά μας υπηρετώντας τα συμφέροντα των χρηματοπιστωτικών αγορών με δεκάδες σκάνδαλα στο ενεργητικό τους. Αυτά οι νέοι μπορεί να μην τα ξέρουν, οι παλαιότεροι όμως τα ζήσαμε πολύ καλά.

Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τα μαύρα ταμεία; Τη διαπλοκή και τη διαφθορά; Τη φούσκα του χρηματιστηρίου; Τα χρυσά εξοπλιστικά; Τα χρυσά ολυμπιακά έργα; Το πάρτι με τις κατασκευαστικές;

Από όπου και να το πιάσεις βρομάει… Ξεχνιούνται αυτά;