Ο πρόεδρος είναι κουβαρντάς, κιμπάρης και… πιστωτής

 Φανταστείτε σε τι σημείο έχουν φτάσει στον ΣΥΡΙΖΑ για να κάνουν θέμα ότι ο Κασσελάκης τους δάνεισε από την τσέπη του την μισθοδοσία των Χριστουγέννων
1'

Πιο τραγικό δεν γίνεται. Η αξιωματική αντιπολίτευση να μην έχει να πληρώσει τους υπαλλήλους της και να βγαίνει ο πρόεδρος από το Μαϊάμι και να πουλάει το δακρύβρεχτο story: «Έβγαλα από την τσέπη μου να πλερώσω τα μισθά σας». Θα μπορούσε να είναι και μεξικάνικη «σαπουνόπερα».

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, δάνεισε λέει χρήματα από τον προσωπικό του λογαριασμό, προκειμένου να πληρωθούν οι μισθοί των εργαζομένων και να εξυπηρετηθούν οι υποχρεώσεις της Κουμουνδούρου μερικές ημέρες πριν από το τέλος του έτους, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ. Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο για εξαψήφιο ποσό, άνω των 200.000 ευρώ.

Ο δανεισμός γίνεται καθώς η ελληνική νομοθεσία δεν επιτρέπει τη δωρεά στο κόμμα πάνω από 20.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι ακόμη δεν έχει δημοσιευθεί στο ΦΕΚ το ακριβές ποσό που θα λάβει η Κουμουνδούρου, ώστε ο επικεφαλής του κόμματος να αποφασίσει πώς θα διαχειρισθεί τα χρήματα.

Και βεβαίως τα εξαπτέρυγα διαρρέουν δεξιά κι αριστερά πόσο καλός είναι ο πρόεδρος και πόσο γαλαντόμος και πόσο πολύ αγαπάει το κόμμα. Όλα αυτά βέβαια μέχρι να έρθει η ώρα να τους πει σε κάνα συνέδριο: «Μην μιλάτε και πολύ διότι εγώ σας πληρώνω.

Αν περιμένατε την κρατική χρηματοδότηση θα τρώγατε μούσμουλα…». Διότι να είστε σίγουροι αγαπητοί μου ότι θα το πετάξει το καρφί του. Στανταράκι. Δεν τους τα χάρισε. Τα πίστωσε. Δανεικά που λέμε…