Το χρυσό βατόμουρο στον τουρίστα του 2024

Για τον εφοπλιστή - μεσσία Στέφανο Κασσελάκη έχουμε ακούσει τόσα πολλά που δεν ξέρουμε τι να πρωτοπιστέψουμε.
Intime News
1'

Στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα περιμένουν να γυρίσει από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του στις ΗΠΑ για να δουν τι απ’ όλα όσα έχει υποσχεθεί θα κάνει τελικά.

Το 2023 έλεγε ότι θα τα αλλάξει όλα κι ότι θα κερδίσει τον Μητσοτάκη. Από το περιβάλλον του έλεγαν ότι θα διώξει όλα τα βαρίδια του ΣΥΡΙΖΑ και θα κρατήσει μόνο τον… αφρό της πολιτικής. Ότι θα αλλάξει μέχρι και το όνομα του κόμματος. Ότι θα πουλήσει το κτήριο της Κουμουνδούρου (που είναι ιδιόκτητο) και θα αγοράσει νέα μοντέρνα και σύγχρονα κτήρια. Ότι θα κλείσει όλα τα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ και θα ξεκινήσει νέες εκδοτικές προσπάθειες.

Να με συγχωράτε αλλά εγώ βλέπω ότι ο «πρόεδρας» ζορίζεται… Ούτε εκκαθάριση εν λειτουργία δεν μπορεί να κάνει. Προβλέπω να μην προλαβαίνει να κάνει τίποτα. Άσε που το κόμμα δεν έχει ούτε ευρώ… Πού θα βρει να δώσει αποζημιώσεις και να κάνει όλες αυτές τις επενδύσεις που υποσχέθηκε εντός του 2024; Εγώ ακούω ότι η όποια αναδιάρθρωση προσκρούει στο κόστος των αποζημιώσεων στην περίπτωση τυχόν απολύσεων, καθώς κυμαίνεται στο 1,5 εκατ. ευρώ για τους εργαζομένους της «Αυγής» έναντι 500.000 - 600.000 ευρώ για το δυναμικό του Κόκκινου, καθώς οι συμβάσεις των εργαζομένων στο έντυπο μετρούν αρκετές δεκαετίες.

Παραμύθια της Χαλιμάς λοιπόν. Έτσι όπως πάει τον βλέπω να παίρνει το «χρυσό βατόμουρο» και να φεύγει νύχτα με την Φάρλι τη σκυλίτσα του.