Ποιος είναι επιτέλους ο κ. Καπουτζίδης που έγινε κριτής των πάντων;

Ο ηθοποιός – σχολιαστής Eurovision δίνει «γραμμή» για το ποιες ψήφους θέλει η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και βάζει «ταμπέλες» στα πολιτικά κόμματα ανάλογα με τη στάση τους έναντι των ομόφυλων ζευγαριών.
3'

Δεν το ήξερα ότι ο ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης είναι… αρχηγός της ΝΔ και κάνει και διαλογή ψήφων. Παρακολούθησα μια συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και προς στιγμήν πίστεψα ότι έγινε αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας διότι τον άκουσα να λέει: «Όλοι πρέπει να το ψηφίσουν. Πρέπει να συνεργαστούν τα κόμματα και πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι σε αυτό. Και είναι πολύ σημαντικό να το ψηφίσουν όλοι και θα συμπεριλάβω και το ΚΚΕ».

Αν καταλαβαίνω καλά δίνει «γραμμή» ποιες ψήφους θέλει το κυβερνών κόμμα και ποιες όχι, διότι λίγο αργότερα είπε ότι δεν θέλει ψήφους ακροδεξιών κομμάτων εννοώντας τον Βελόπουλο, το Νατσιό και τον Στίγκα. Καταπληκτικό! Να δίνει «γραμμή» κάποιος Καπουτζίδης στο κόμμα που ίδρυσε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής!

«Υπάρχουν τρία ακροδεξιά κόμματα, δεν τα χρειαζόμαστε. Εγώ ειδικά δεν θέλω καθόλου την ψήφο τους. Πραγματικά καθόλου, να πούνε όχι, δεν με αφορά καθόλου. Θα ντραπώ αν γυρίσει κάποιος και πει ναι. Αλλά όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να συνεργαστούν», είπε ο Καπουτζίδης με ύφος πολιτικού αρχηγού. Αλήθεια, ποιος είναι ο Καπουτζίδης που βάζει ταμπέλες και χαρακτηρίζει ακροδεξιούς ανθρώπους που εξελέγησαν (είτε μας αρέσουν, είτε όχι) από την ψήφο του λαού; Ο ίδιος πώς αυτοπροσδιορίζεται; Ακροαριστερός; Ακροκεντρώος; Εθνομηδενιστής; Σχολιαστής της Eurovision; Θεωρητικός της ομοφυλοφιλίας; Δεν έχουμε καταλάβει…

Ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Καπουτζίδης που μας κουνάει το δάχτυλο και μας λέει ότι «η φύση δεν δημιούργησε το γάμο. Ο γάμος είναι ένα κατασκεύασμα το οποίο το έφτιαξε ο άνθρωπος και φτιάχνοντάς το αποφάσισε κάποιους ανθρώπους να τους αποκλείσει από αυτό».

Όχι κύριε Καπουτζίδη μου, δεν είναι κατασκεύασμα ο γάμος. Η «μάνα φύση» δεν κατασκευάζει, πλάθει και διέπεται από απάτητους νόμους της φυσικής, της βιολογίας, των μαθηματικών και της κοσμολογίας. Η φύση δεν μπορεί να αντικατασταθεί από χαρτιά του ουράνιου τόξου και από φαντασιακά διαφόρων κοινοτήτων

Ας ενημερώσει κάποιος όλους αυτούς τους θεωρητικούς της ομοφυλοφιλίας και τους σχολιαστές Eurovision ότι κάτι το οποίο είναι παρά την φύση, την φυσιολογία και την βιολογία, δεν μπορεί να καρποφορήσει. Και ότι η φύση δεν νομοθετείται με χαρτιά.

Κατασκεύασμα είναι το τρίτο φύλο το «It» που μας πουλάτε… Κατασκεύασμα είναι οι Κοντσίτες με τα μούσια, τα Τζέισον Αντιγόνη, τα φεστιβάλ περηφάνειας που κάνετε και στα οποία κυριαρχεί μια ατμόσφαιρα σεξουαλικής ελευθεριότητας, που βλάπτει πρώτα και κύρια τους ίδιους τους ομοφυλόφιλους.

Κατασκεύασμα χυδαιότητας λοιπόν είναι οι ημίγυμνοι άντρες που επιδεικνύουν τα κάλλη τους, οι νεαροί που αυτοξεφτιλίζονται με γυναικεία ρούχα στη μέση του δρόμου ντυμένοι σαν καρνάβαλοι, οι δήθεν ενημερωτικές ομάδες που μοιράζουν προφυλακτικά αριστερά και δεξιά και τα ξέφρενα πάρτι όπου εκατοντάδες λικνίζονται με το αλκοόλ σε αφθονία και τις αναστολές σε έλλειψη. Κύριε Καπουτζίδη να γνωρίζεται ότι «Μακάριος ανήρ ος ουκ επορεύθη εν βουλή ασεβών και εν οδώ αμαρτωλών ουκ έστη και επί καθέδρα λοιμών ουκ εκάθισεν».

Τα υπόλοιπα που λέτε είναι για τίποτα εκπομπές της δεκαετίας του ’90 τύπου «Ερωτοδικείο» με καλτ σούργελα βγαλμένα μέσα από τους πιο σουρεαλιστικούς εφιάλτες μας.