Ομόφυλα ζευγάρια: Μετά τις τεκνοθεσίες θέλουν και πολυγαμία!

Το κουτί της Πανδώρας και τα αιτήματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας - Θέλουν και πολυγαμία οι ΛΟΑΤΚΙ, η «ισότητα» είναι μόνον η αρχή.
3'

Απίστευτα πράγματα αποκαλύπτονται όσο το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια πλησιάζει να έρθει στη Βουλή. Όπως έχουμε επισημάνει με το πρόσχημα της ισότητας στον γάμο θα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας για άλλα παράδοξα και παρά τη φύση αιτήματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Πλέον δεν κρύβονται και μιλάνε ανοικτά.

Σε εκπομπή του ΣΚΑΪ προ ημερών που ήταν καλεσμένος ο Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος, η πρόεδρος του «Ουράνιο Τόξο» παραδέχθηκε ότι ο επόμενος στόχος των συγκεκριμένων «κοινοτήτων» είναι το… δικαίωμα στην πολυγαμία! Ο ίδιος ο βουλευτής της ΝΔ κ. Σιμόπουλος ανάρτησε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής στα social media και όλα πλέον είναι ξεκάθαρα.

Γράφει λοιπόν ο κ. Στράτος Σιμόπουλος:

«Απόσπασμα από τη συζήτηση μου στην εκπομπή του SKAI TV, “FAY’S TIME” της Φαίης Σκορδά, με την Στέλλα Μπελιά, πρόεδρο του συλλόγου οικογενειών «Ουράνιο Τόξο» από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Στο απόσπασμα αυτό φαίνεται ξεκάθαρα η πολύ προωθημένη άποψη της για τα δικαιώματα, με την οποία και διαφωνώ.

Η απομαγνητοφώνηση του αποσπάσματος:

-Στράτος Σιμόπουλος: Στο εξωτερικό υπάρχει και η πολυγαμία. Έτσι; Βέβαια, αυτό φαίνεται υπερβολικό από εμένα.

-Δημοσιογράφος: Ο προβληματισμός του κύριου Σιμόπουλου πιθανότατα είναι ότι στη χώρα μας φιλοξενούμε πολίτες χωρών που στη χώρα τους επιτρέπεται η πολυγαμία. Και σου λέει αν απαιτηθεί να τους αναγνωριστεί και εδώ αυτό το δικαίωμα τι θα γίνει; Αυτός είναι ο προβληματισμός.

-Στέλλα Μπελιά: Ναι, αυτό το δικαίωμα εδώ για αυτούς τους ανθρώπους που στην κουλτούρα τους είναι μέσα δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να απαγορευτεί. Πως το λέω… Πως το εννοώ…

-Στράτος Σιμόπουλος: Είστε σαφέστατη. Είναι καταπληκτική η κυρία Μπελιά. Εκφράζει τον δικαιωματισμό με τον οποίο εγώ στέκομαι απέναντι».

Τα πράγματα δηλαδή είναι ακόμα πιο επικίνδυνα από όσο νομίζουμε και το άνοιγμα των γάμων είναι ο δούρειος ίππος για να περάσουν δια νόμου διάφορες σεξουαλικές τρέλες οι οποίες κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσουν…

Eίναι προφανές ότι η νομοθετική εξουσία μας κοροϊδεύει βάζοντας μπροστά δήθεν το καλό των παιδιών. Προσέξτε τι αποκαλύπτουν τα επίσημα νούμερα. Τα παιδιά στη χώρα μας που είναι σήμερα στα ιδρύματα είναι 721! Και από αυτά, προς υιοθεσία είναι μόλις τα 149!

Και προσπαθούν να μας πουν πως όλα αυτά γίνονται για τα παιδιά. Το 2023 οι αιτήσεις για υιοθεσία ήταν 2639. Και αντί να βελτιώσουν το νομικό πλαίσιο προκειμένου αυτά τα παιδιά να μεγαλώσουν σε κανονικές οικογένειες μας προωθούν το νομοσχέδιο των ομοφυλόφιλων για να ικανοποιήσουν το ακτιβιστικό καπρίτσιο διαφόρων πανηδονιστών που ασχολούνται μόνο με τις σεξουαλικές τους επιλογές και ακρότητες.