Θα φύγει μόνος του ή θα τον διώξει;

Το κακό με τον Πολάκη στις σχέσεις του με τον Κασσελάκη έχει τριτώσει
1'

Το μέλλον του Κρητικού είναι κατά πολλούς προδιαγεγραμμένο. Ήδη με τον Στέφανο της Ελλάδας έχουν τσακωθεί τρείς φορές. Για τα ομόφυλα ζευγάρια όταν ο Πολάκης του είπε πώς θα πει γι’ αυτό το νομοσχέδιο στα ορεινά χωριά της Κρήτης, για την επίθεση του αψύ Κρητικού στον σκιτσογράφο της Καθημερινής και για την πρόσφατη διαφωνία τους με τα F-35 και τα εξοπλιστικά.

Ο Πολάκης προφανώς θα θελήσει ηρωική έξοδο όπως είχε επιχειρήσει να κάνει και με τον Τσίπρα, ο οποίος τελικά τον κράτησε… Ο Κασσελάκης δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερα συναισθηματικά κρατήματα.

Πολλοί εκτιμούν ότι ο Πολάκης επιδιώκει αυτή την σύγκρουση θέλοντας για άλλη μια φορά να μετρήσει τις δυνάμεις του – ως επίδειξη δύναμης – μέσα στην Κουμουνδούρου.

Ο δε Κασσελάκης έχει ιδιοκτησιακή αντίληψη, υπό την έννοια ότι όσο πληρώνει τους θέλει όλους να χορεύουν κι αυτός να βαράει το τουμπελέκι.

Η συνύπαρξη των δύο ανδρών είναι αδύνατη και όχι μόνο για τους προαναφερθέντες λόγους. Προέρχονται από διαφορετικούς κόσμους. Δεν ξέρω αν έχει δίκιο ή άδικο ο Πολάκης, αλλά δεν χωράνε στο ίδιο μαντρί.