Η αριστερά του χαβιαριού: Σπούδασαν στο εξωτερικό αλλά θέλουν την Ελλάδα… Κούβα

Στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά κολλέγια, αλλά πονάνε το δημόσιο πανεπιστήμιο οι αριστεροί και οι σοσιαλιστές του χαβιαριού

Η αριστερά του χαβιαριού: Σπούδασαν στο εξωτερικό αλλά θέλουν την Ελλάδα… Κούβα
1'

Ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης τοποθετούμενος στην Ολομέλεια στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας για την «Ενίσχυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου - Πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων» είπε μια μεγάλη αλήθεια:

«Είμαστε μια από τις τελευταίες χώρες, ίσως εμείς και η Κούβα, που έχουν απαγόρευση της δυνατότητας να λειτουργήσει και μη ελληνικό δημόσιο σύστημα ανώτατης εκπαίδευσης».

Η υποκρισία των κομμάτων της αντιπολίτευσης είναι τόσο μεγάλη που ξεπερνάει κάθε όριο σοβαρότητας. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι έχουν σπουδάσει σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού, ενώ αρκετοί (και ιδιαίτερα οι αριστεροί) στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία και κολλέγια!

Δεν αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι παιδιά στελεχών του ΚΚΕ πήγαιναν στο Deree ή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη σχολή Χιλλ! Μην θυμίσουμε ποιοι Συριζαίοι και Πασόκοι σπούδασαν στην Οξφόρδη, στο Μάντσεστερ, στο London School of Economics, στο Amherst College, στο University of Central Lancashire, στο Harvard και στο MIT.

Και σήμερα όλοι αυτοί ουρλιάζουν εναντίον των ξένων πανεπιστημίων και σκίζουν τα ρούχα τους για τα δημόσια…

Τι ευαισθησία είναι αυτή; Η αγάπη τους για την Ελλάδα είναι συγκινητική. Θα σφουγγίσουμε τα δάκρυά μας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή