Ο υπεράνω όλων Κασσελάκης θέλει να αναμετρηθεί με τον Τσίπρα

Αλήθεια τι ακριβώς ο Κασσελάκης από τον Τσίπρα; Να αναμετρηθούν; Πώς μπορεί να συμβεί αυτό;

Ο υπεράνω όλων Κασσελάκης θέλει να αναμετρηθεί με τον Τσίπρα
INTIME NEWS
2'

O Στέφανος Κασσελάκης επιτέλους έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου. Όχι πως επικρατούσε και αγωνία για το πότε θα μιλήσει ο Κασσελάκης, ωστόσο τα όσα είπε στη συνέντευξη επιβεβαίωσαν τα όσα γράφονταν και ακούγονταν όλες τις τελευταίες ημέρες για τις πραγματικές διαθέσεις του.

Όπως είπε, παραμένει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παρά το ότι η Κεντρική Επιτροπή υπερψήφισε την πρόταση μομφής. Και θα προσπαθήσει στο Συνέδριο να αλλάξει τα δεδομένα και ουσιαστικά να αναιρέσει την πρόταση μομφής. Απίστευτα πράγματα διά στόματος του Στέφανου Κασσελάκη, που δυναμιτίζουν περαιτέρω το κλίμα και εξάπτουν περαιτέρω τα μίση και τα πάθη, Πάντως ξεκαθάρισε πως ακόμη και αν ακυρωθεί η πρόταση μομφής από το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί η εκλογή προέδρου και με δική του πρωτοβουλία. «Θα είμαι υποψήφιος και θα γίνουν εκλογές ό,τι και να γίνει» σημείωσε.

Μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας τα εξής: «Αρνούμαι να πιστέψω ότι πρώην πρωθυπουργός ασχολείται με τέτοια ζητήματα. Εάν ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί να επιστρέψει στην πρώτη γραμμή της πολιτικής, το πιο έντιμο πράγμα θα ήταν να κατέβαινε απέναντί μου ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την αμφισβήτηση στο συνέδριο, έκανα τα πάντα για να εξομαλυνθεί αυτή η σχέση. Μου είχε πει μάλιστα τότε ότι ήταν υπερήφανος για το κόμμα. Μετά προσπάθησα να συνεργαστούμε και δεν υπήρχε ανταπόκριση».

Αλήθεια τι ακριβώς ο Κασσελάκης από τον Τσίπρα; Να αναμετρηθούν; Πώς μπορεί να συμβεί αυτό; Ο Τσίπρας από τη στιγμή που αποχώρησε από τη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κράτησε ουδέτερη στάση και ουδέποτε αναμείχθηκε στα εσωκομματικά. Μία παρέμβαση έκανε, πριν από το Συνέδριο και από τότε δεν απάντησε πότε ούτε ο ίδιος ούτε μέσω κύκλων του στις ανυπόστατες αιχμές που άφησε ο Κασσελάκης εναντίον του.

Γιατί λοιπόν καλεί τον Τσίπρα να αναμετρηθούν; Είναι δυνατόν ο Κασσελάκης να μην σέβεται την πολιτική σταδιοδρομία του Αλέξη Τσίπρα; Μάλλον του διαφεύγει πως ο Τσίπρας οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ από το 3% στην εξουσία και έγινε πρωθυπουργός για πέντε χρόνια. Είναι απορίας άξιον πως ο Κασσελάκης θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω άλλων, ενώ από τότε που εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλεί διαρκώς εντάσεις και βυθίζει το κόμμα στην απαξίωση.

Πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, ακόμα και αυτό της διαγραφής Κασσελάκη από την Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου. Ο καθένας, όπως έστρωσε θα κοιμηθεί όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας…

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή