Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη χώρα

Ακούω και διαβάζω τις ειδήσεις που απασχολούν την καθημερινότητά μας και είμαι πλέον απολύτως βέβαιος ότι αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτα

Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη χώρα
2'

Από όπου και να το πιάσεις είναι ένας βούρκος. Λερώνεσαι. Από το πρωί μέχρι το βράδυ κυριαρχεί η προπαγάνδα της ανηθικότητας, της κλειδαρότρυπας, της woke ατζέντας και της προσπάθειας να διαλυθεί η ελληνική οικογένεια.

Οι εγκέφαλοι του ακραίου νεοφιλελευθερισμού επιδοτούν με 9.000 ευρώ την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου και τη γέννηση ενός παιδιού μόνο με 2.500 ευρώ! Απίστευτα πράγματα σε μια χώρα που η υπογεννητικότητα είναι ζήτημα εθνικής επιβίωσης.

Και όλοι αυτοί μας βομβαρδίζουν καθημερινά και παράλληλα με ειδήσεις για τον «μυστικό» γάμο του Σεργουλόπουλου με τον σύντροφό του στο δημαρχείο, με τον/την τρανς εγγονό της Δούκισσας που φορούσε από μικρός τα τακούνια της μαμάς της, με το πάρτι επετείου που έκανε ο Πατέλης το Σάββατο με τον σύζυγό του τον Μάικλ, αν θα έρθει το πτηνό της Γιουροβίζιον ο Νέμο για συναυλία στην Ελλάδα, με το εθνικό μας ζευγάρι Στέφανο και Τάιλερ και διάφορες άλλες τέτοιες χαριτωμενιές.

Μπορεί αυτή η χώρα να δει άσπρη μέρα; Ποτέ των… ποτών.

Δεν είμαστε για κάτι παραπάνω.

Όπως έλεγε ο αείμνηστος μέγας δάσκαλος Σαράντος Καργάκος:

«Ζούμε την εποχή της μεγάλης σύγχυσης. Παντού η ποσότητα εκτοπίζει την ποιότητα. Στον τομέα της τέχνης κυριαρχεί το «κιτς», στην αρχιτεκτονική η πολυκατοικία, στη δίαιτα η πολυφαγία, στις ανθρώπινες σχέσεις η βαναυσότητα, στο συναίσθημα η ρηχότητα, στην πολιτική το σύνθημα, στον αθλητισμό το ρεκόρ επιδόσεων και αμοιβών, στην οικονομία ο ρυθμός παραγωγής και κατανάλωσης, στα βιβλία το εκάστοτε πολυδιαφημισμένο «μπεστ σέλερ», στην τηλεόραση η σαπουνόπερα ή κοινώς σήριαλ, στον κινηματογράφο το πορνό και η βία, στο θέατρο η βωμολοχία, στην επαφή μας με τη φύση ο εμπρησμός και η οικοπεδοφαγία. Είναι μια εποχή που ο άνθρωπος τρώει τον εαυτό του».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή