Ο «ποταμίσιος» Σταύρος, η Κεντροαριστερά και ο σύζυγος της «θείας» Δάφνης

Σε αυτή τη χώρα υπάρχει η κακή συνήθεια, μόλις οι πολιτικοί αρχίζουν και τα βρίσκουν σκούρα γενικώς, να αρχίζουν να ανοίγουν την ντουλάπα με τους σκελετούς και τις νυχτερίδες, αναζητώντας «θρυλικές χρυσές ευκαιρίες» και «εθνικά κεφάλαια».

Ο «ποταμίσιος» Σταύρος, η Κεντροαριστερά και ο σύζυγος της «θείας» Δάφνης
1'

Από αυτή την πρακτική δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ούτε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος θυμήθηκε σήμερα το πρωί (30/05/2016) τον σύζυγο της «θείας» του – της Δάφνης ντε! – τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σημίτη.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και ερωτηθείς συγκεκριμένα για τον ρόλο που θα μπορούσε να διαδραματίσει ο Κ. Σημίτης, ο «ποταμίσιος» Σταύρος υποστήριξε ότι «ο Κώστας Σημίτης είναι ένα από τα ελάχιστα εθνικά κεφάλαια της χώρας». Να το ξαναπούμε ή το καταλάβατε;

Εάν ζούσε ο αείμνηστος Θανάσης Βέγγος, ακριβώς σε αυτό το σημείο θα ακουγόταν η αμίμητη ατάκα του από τον «Θου-Βου»: «Πώς το’ πες αυτό, αντίχριστε;».

Όμως ο Σταύρος δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε να πλέκει το εγκώμιο του Σημίτη λέγοντας: «Τον ακούμε, τον υπολογίζουμε αλλά δεν πρέπει να τον εμπλέκουμε σε μικροκομματικά παιχνίδια».

Μπράβο, Σταύρο μας! Η πλέον «φρέσκια» πολιτική πρόταση που έχεις εσύ και το κόμμα σου είναι ο Κώστας Σημίτης! Ώδινεν Κεντροαριστερά και έτεκεν... ρυάκι!

Είναι κρίμα που δεν ζει πια η Μαλβίνα να δοξάσει τις κεντροαριστερές «πιρουέτες» σου και να πάρει «φαλάγγι» εσένα και τον «Τάπερμαν» με τις βιτριολικές ατάκες της...

#@μώ την ατυχία μου!

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή