Μία Alfa Romeo Tonale Bambini για μωρά και παιδιά (video)

Οι δυνατότητες και τα περιθώρια των πρακτικών διευκολύνσεων δεν έχουν όριο στη νέα Tonale. Τουλάχιστον, αυτό μας δείχνουν οι Ιταλοί με ένα νέο κόνσεπτ.

Μία Alfa Romeo Tonale Bambini για μωρά και παιδιά (video)
1'

Του Γιάννη Σκουφή

Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα για τους οικογενειάρχες δεν είναι μόνο οι μεγάλοι και πρακτικοί χώροι για να μεταφέρουν τα παιδιά τους αλλά και το πως αυτοί θα μείνουν καθαροί και δίχως φθορές.

Και κάπως έτσι οι ειδικοί στην Alfa Romeo Βρετανίας βρήκαν μερικές έξυπνες λύσεις στο πλαίσιο ενός κόνσεπτ που ονομάζεται Edizione Bambini και που θα μπορούσε να περάσει κάποια στιγμή στην παραγωγή ως ένα προαιρετικό πακέτο εξοπλισμού.

Το πακέτο περιλαμβάνει μία ειδικά διαμορφωμένη εταζέρα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αλλαξιέρα για μωρά χάρη σε ένα πρόσθετο πάνελ που αναπτύσσεται όταν ανοίξει η πέμπτη πόρτα.

Όσο για τα καθίσματα υπάρχουν ειδικές «ποδιές» που μπαίνουν στις πλάτες των εμπρός και έχουν θήκες για χρήσιμα αξεσουάρ, όπως είναι για ένα μπιμπερό ή θερμός, για ακουστικά, για μία οθόνη, για ένα κουτάκι με μαρκαδόρους, στυλό κ.α.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι ποδιές έχουν διπλό ρόλο αφού πέρα από τους αποθηκευτικούς χώρους προστατεύουν τις πλάτες των καθισμάτων από τα πατήματα των παιδιών. Ακόμη και για τα σκουπίδια υπάρχει ένας μικρός κάδος, ενώ αν ξεφύγει κάτι μπορεί να το μαζέψει ένα μικρό ηλεκτρικό σκουπάκι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή